Kelkáposztasaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg kelkáposzta
  • 1 kávéskanál citromlé
  • 2 dl tejföl
  • 1 kemény tojás
  • 1 kávéskanál mustár
  • őrölt bors
  • 10 dkg mozzarella sajt

Elkészítés:

A kelkáposztát leveleire bontjuk, jól megmossuk, és csíkokra vágjuk, megsózzuk és félóráig állni hagyjuk. A tejfölt, a mustárral simára keverjük, hozzáadjuk a citromlevét, sóval, borssal fűszerezzük. A kelkáposztát jól kinyomkodjuk a salátamártással összekeverjük és hozzáadjuk az apróra vágott mozzarella sajtot, majd hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Hasonló receptek

Répás-tojásos saláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gluténmentes, Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Görög saláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Halsaláta 1.

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: