Saláta füstölt pisztránggal

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 12 főtt fürjtojás
  • 40 dkg füstölt pisztrángfilé
  • 6 levél fodros saláta
  • 2 fejes saláta
  • 1 uborka
  • 12 retek
  • 6 evőkanál olaj
  • 3 evőkanál tárkonyecet
  • 2 evőkanál apróra vágott kapor
  • 10 dkg sós csipsz
  • őrölt bors

Elkészítés:

A tojásokat kettévágjuk. A halat vastagon felszeleteljük. A salátát megmossuk, lecsöpögtetjük és apró darabokra tépkedjük. Az uborkát meghámozzuk és vékonyan felkarikázzuk. A retket gyufaszálnyi vastagra szeleteljük. Mély tálban az olajat simára keverjük az ecettel meg a kaporral és sóval, borssal ízesítjük. Beleforgatjuk a salátát és tányérokra adagoljuk. Mindegyikre teszünk tojásdarabokat, csipszeket, halszeleteket, retekdarabokat, uborkakarikákat és kaporral megszórjuk. Végül sóval, borssal ízesítjük és rögtön tálaljuk.

Hasonló receptek

Magyaros rakott spagetti

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Spárgás pulykamell

Egytálétel, Közepes

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtos rakott zöldség

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: