Receptkereső

Saláta füstölt pisztránggal

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 12 főtt fürjtojás
  • 40 dkg füstölt pisztrángfilé
  • 6 levél fodros saláta
  • 2 fejes saláta
  • 1 uborka
  • 12 retek
  • 6 evőkanál olaj
  • 3 evőkanál tárkonyecet
  • 2 evőkanál apróra vágott kapor
  • 10 dkg sós csipsz
  • őrölt bors

Elkészítés:

A tojásokat kettévágjuk. A halat vastagon felszeleteljük. A salátát megmossuk, lecsöpögtetjük és apró darabokra tépkedjük. Az uborkát meghámozzuk és vékonyan felkarikázzuk. A retket gyufaszálnyi vastagra szeleteljük. Mély tálban az olajat simára keverjük az ecettel meg a kaporral és sóval, borssal ízesítjük. Beleforgatjuk a salátát és tányérokra adagoljuk. Mindegyikre teszünk tojásdarabokat, csipszeket, halszeleteket, retekdarabokat, uborkakarikákat és kaporral megszórjuk. Végül sóval, borssal ízesítjük és rögtön tálaljuk.

Hasonló receptek

Tökfőzelék

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Makaróni olasz módon

Egytálétel, Könnyű

Cukormentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes

Brokkolis párizsi kosárka, tükörtojással Update1

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: