Saláta füstölt pisztránggal

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 12 főtt fürjtojás
  • 40 dkg füstölt pisztrángfilé
  • 6 levél fodros saláta
  • 2 fejes saláta
  • 1 uborka
  • 12 retek
  • 6 evőkanál olaj
  • 3 evőkanál tárkonyecet
  • 2 evőkanál apróra vágott kapor
  • 10 dkg sós csipsz
  • őrölt bors

Elkészítés:

A tojásokat kettévágjuk. A halat vastagon felszeleteljük. A salátát megmossuk, lecsöpögtetjük és apró darabokra tépkedjük. Az uborkát meghámozzuk és vékonyan felkarikázzuk. A retket gyufaszálnyi vastagra szeleteljük. Mély tálban az olajat simára keverjük az ecettel meg a kaporral és sóval, borssal ízesítjük. Beleforgatjuk a salátát és tányérokra adagoljuk. Mindegyikre teszünk tojásdarabokat, csipszeket, halszeleteket, retekdarabokat, uborkakarikákat és kaporral megszórjuk. Végül sóval, borssal ízesítjük és rögtön tálaljuk.

Hasonló receptek

Szavojai fondü

Egytálétel, Közepes

Csontritkulás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Tejfölös tökfőzelék

Egytálétel, Könnyű

Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes

Borjúfasírt uborkával és gyömbérrel

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: