Ízletes borjúmáj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 75 dkg borjúmáj
  • 5 dkg liszt
  • 1 t.kanál chilipor
  • 1/8 t.kanál só
  • 3 evőkanál zsír
  • 2 fej hagyma
  • 2 zöldpaprika
  • 3-4 paradicsom

Elkészítés:

A májat vágjuk kis darabokra. Keverjük össze a lisztet, a chiliport és a sót. Keverjük bele a májat. Forrósítsuk fel a zsírt, pirítsuk barnára a májat. Ezután vegyük ki és a visszamaradt zsiradékban pároljuk meg a vékonyra szeletelt hagymát és paprikát. Adjuk hozzá a hámozott és kis darabokra vágott paradicsomot és tegyük vissza a májat. 25-30 perc alatt készre főzzük. Párolt rizzsel kínáljuk.

Hasonló receptek

Lecsós szelet piritott csirkemájjal

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Tiroli máj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Borsos csirkecomb három pürével

Húsétel, Nehéz

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: