Csirkés karfiol
Hozzávalók:
- csirkecomb
- karfiol
- kefir
- olívaolaj
- só
Elkészítés:
a csirkecombokat megsütjük, amikor már majdnem kész van, feltesszük enyhén sós vízbe a rózsáira szedett karfiolt. Pár perc után szűrőkanállal kivesszük és a csirkecombok mellé halmozzuk, közben a karfiolt hideg kefirrel locsoljuk. El is készült ez a finom egytálétel. Jó étvágyat kívánok.
Hasonló receptek
Francia rakottburgonya 2.
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Spenótós csirke
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csudajó spenót
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes