Tésztasaláta felturbózva

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 250g kiskagyló tészta
  • pici olívaolaj a tésztához
  • 1 piros pritaminpaprika (jó paradicsompaprika is
  • a lényeg
  • hogy édes és piros)
  • 1 kicsi nyers kígyóuborka
  • 1 kisüveg gyöngyhagyma
  • 1 üveg savanyú uborka (kb. 4 dl
  • lehet az átlagos bolti üveg alján hagyni pár szemet)
  • 2 paradicsom
  • 3/4 üveg konzervkukorica
  • 20 dkg gépsonka
  • 20 dkg sajt#A tartármártáshoz: fél liter tejföl
  • majonéz
  • mustár
  • kicsi fehérbors
  • delikát ízlés szerint
  • pici porcukor

Elkészítés:

A tészta vizébe sót teszünk. Megfőzzük a tésztát. Leszűrjük. Ha még kell sózzuk és kis olivaolajat öntünk rá. Hagyjuk kihűlni. A zöldségeket, a sajtot és a sonkát apró darabokra vágjuk. (a kukoricát nem kell). Kikeverjük a tartármártást. Összeöntünk mindent.

Hasonló receptek

Pulykahússaláta

Saláta, Könnyű

Crohn, Csontritkulás, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hagymás cukkíni

Saláta, Könnyű

Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Majonézes burgonyasaláta

Saláta, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: