Receptkereső

Tésztasaláta felturbózva

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 250g kiskagyló tészta
  • pici olívaolaj a tésztához
  • 1 piros pritaminpaprika (jó paradicsompaprika is
  • a lényeg
  • hogy édes és piros)
  • 1 kicsi nyers kígyóuborka
  • 1 kisüveg gyöngyhagyma
  • 1 üveg savanyú uborka (kb. 4 dl
  • lehet az átlagos bolti üveg alján hagyni pár szemet)
  • 2 paradicsom
  • 3/4 üveg konzervkukorica
  • 20 dkg gépsonka
  • 20 dkg sajt#A tartármártáshoz: fél liter tejföl
  • majonéz
  • mustár
  • kicsi fehérbors
  • delikát ízlés szerint
  • pici porcukor

Elkészítés:

A tészta vizébe sót teszünk. Megfőzzük a tésztát. Leszűrjük. Ha még kell sózzuk és kis olivaolajat öntünk rá. Hagyjuk kihűlni. A zöldségeket, a sajtot és a sonkát apró darabokra vágjuk. (a kukoricát nem kell). Kikeverjük a tartármártást. Összeöntünk mindent.

Hasonló receptek

Diós-fetás zöldsaláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Keringési problémák, Epebetegség, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csirkés saláta

Saláta, Könnyű

Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes, Gluténmentes

Rizssaláta édes-savanyú mártással

Saláta, Könnyű

Keringési problémák, Tejmentes, Laktózmentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: