Sósgofri
Hozzávalók:
- 4 ek kölesliszt vagy zabliszt
- 2 ek hajdina liszt
- 2 ek olaj
- 1 mk köménymag
- vagy 1 mk kapormag
- vagy 1 mk zellermag.
Elkészítés:
A fentieket jól elkeverjük és hozzáadjuk a vizet, majd 1 órahosszat állni hagyjuk. Sűrűnek kell lennie, mint a nokedlinek A formában kisütjük, fokhagymával megkenjük. Szójaszószos olajat csurgatunk rá és nyers zöldséggel fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Alma csatni 1.
Egyéb, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Málnás müzli
Egyéb, Közepes
Diabetikus, Cukormentes
Narancsos szilvalekvár
Egyéb, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes