Farsangolók itala
Hozzávalók:
- 2,5 dl almalé
- 1 darabka fahéj
- csipetnyi reszelt friss gyömbér
- 2 cl amarettólikőr
- 1 kiskanál méz
Elkészítés:
Az ital hozzávalóit a likőr kivételével forrpontig hevítjük, leszűrjük, hőálló pohárba öntjük és hozzáadjuk a likőrt.
Hasonló receptek
Bioital
Ital, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Keringési problémák, Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Dinnye-málna koktél
Ital, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Almaboros puncs
Ital, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes