Ringlis saslik
Hozzávalók:
- 2 paprika
- 1 halkonzerv
- 1 doboboz kapribogyó
- 4 szelet lazac
- 1 grapefruit
- petrezselyem
Elkészítés:
A paprikát tűvel megszurkáljuk és a tűzhely rácsára téve barnulásig sütjük. Ha fölhólyagosodott, megpirult, héját lehúzzuk. Az olajos halat lecsepegtetjük és a szétvágott paprikaszeletekre burkoljuk. A tetejére kapribogyót állítunk és fogvájóval összetűzzük. A konzerv olajával meglocsoljuk. A grapefruitot meghámozzuk és kockákra vágjuk. A lazacot ugyancsak kockákra szeljük és a grapefruittal együtt a fogvájóra tűzzük. Petrezselyemmel díszítjük.
Hasonló receptek
Ropogós magos háromszögek, avokádó krémmel
Előétel, Nehéz
Mogyorómentes, Cukormentes
Sütőtökkel töltött krumpli
Előétel, Könnyű
Gluténmentes, Gyomorfekély, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Fűszeres tonhalszeletek
Előétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes