Virslivel töltött csirke
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 2 pár virsli
- 2 paradicsom
- 2 dkg margarin
- só
- bors.
Elkészítés:
Tegyük a csirke hasüregébe a 2 pár virslit és a félbevágott paradicsomot. Sózzuk, borsózzuk meg, s tegyük lefedhető tűzálló tálba egy kevés margarinra. A fedél levétele nélkül közepes lángon süssük 45-50 percig. Ha megsült, vegyük ki a virslit, vágjuk karikára, süssük át és tálaláskor tegyük a feldarabolt csirke tetejére
Hasonló receptek
Pulykamáj zöldborsóval
Húsétel, Közepes
Epebetegség, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Gyöngybabos virsli
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Boros csirkecomb
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes