Csirke karfiollal és sonkával

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 1 csirke
  • 1fej karfiol
  • 10 dkg sonka
  • 1 tejföl
  • 1 kanál vaj
  • bors

Elkészítés:

A csirkét feldaraboljuk, sóval, borssal megszórjuk. Forró vajban a darabokat körbesütjük, aztán kevés vízzel, vagy csontlével puhára pároljuk. Közben a karfiolt sós vízben puhára főzzük, kivesszük és rózsáira szétszedjük. A csirkét áttesszük egy tűzálló tálba, mellé rakjuk a karfiolrózsákat, megszórjuk a finomra vagdalt sonkával, meglocsoljuk a tejföllel, és a sütőben átsütjük.

Hasonló receptek

Fűszeres marhaegytál

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Húsos penne (2 személyre)

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Babos sertésragu

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: