Vegyes, joghurtos saláta.

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Gyomorfekély, Epebetegség, Crohn, Tojásmentes, Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • fél-fél fejes és fodros saláta
  • 2 paradicsom
  • 1 piros színű paprika
  • fél uborka
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 főtt burgonya
  • 12 kimagvazott olajbogyó
  • 2 dkg fenyőmag#A szószhoz: 4 dl joghurt
  • 2 evőkanál ecet
  • 3 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál
  • apróra vágott korianderlevél
  • őrölt bors

Elkészítés:

A salátákat megmossuk, lecsöpögtetjük, apróra tépkedjük és salátástálba szórjuk. A zöldségeket, a burgonyákat és az olajbogyókat felkarikázzuk. Minden hozzávalót összekeverünk. A fenyőmagot, teflon edényben megpirítjuk. A szószhoz a joghurtot simára keverjük az ecettel, az olajjal, a korianderrel, és sóval, borssal ízesítjük. Ezzel a salátát meglocsoljuk, a fenyőmaggal megszórjuk, összekeverjük és rögtön tálaljuk.

Hasonló receptek

Tortellini saláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Diétás franciasaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Csontritkulás, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Parmezános mártás

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: