Töltött pisztráng
Hozzávalók:
- 2 nagyobb tisztított
- filézett pisztráng
- 10-15 dkg apróra vágott olívabogyó
- 1 fej vöröshagyma
- olívaolaj
- vaj
- só
- bors
- citrom
Elkészítés:
Sózzuk meg enyhén a pisztrángokat, majd keverjük össze az apróra vágott vöröshagymát és az olívabogyót. Töltsük meg vele a halakat. A vajat olvasszuk fel és keverjük össze az olívaolajjal, majd a keverékkel kenjünk ki egy tűzálló tálat. A halakat tegyük a tálba. Süssük 20-30 percig, közben szórjuk meg borssal. Tálaláskor facsarjunk rá citromot és díszítsük citromszeletekkel. Kínáljuk friss zöldsalátával.
Hasonló receptek
Vagdalthús májjal (1 személyre)
Húsétel, Közepes
Hízókúra, Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Szénhidrátszegény göngyölt darálthús
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sajtos-tejszínes rakott pulykamell
Húsétel, Közepes
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes