Töltött pisztráng

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Keringési problémák, Hasnyálmirigy, Gluténmentes, Laktózmentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2 nagyobb tisztított
  • filézett pisztráng
  • 10-15 dkg apróra vágott olívabogyó
  • 1 fej vöröshagyma
  • olívaolaj
  • vaj
  • bors
  • citrom

Elkészítés:

Sózzuk meg enyhén a pisztrángokat, majd keverjük össze az apróra vágott vöröshagymát és az olívabogyót. Töltsük meg vele a halakat. A vajat olvasszuk fel és keverjük össze az olívaolajjal, majd a keverékkel kenjünk ki egy tűzálló tálat. A halakat tegyük a tálba. Süssük 20-30 percig, közben szórjuk meg borssal. Tálaláskor facsarjunk rá citromot és díszítsük citromszeletekkel. Kínáljuk friss zöldsalátával.

Hasonló receptek

Vagdalthús májjal (1 személyre)

Húsétel, Közepes

Hízókúra, Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Szénhidrátszegény göngyölt darálthús

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtos-tejszínes rakott pulykamell

Húsétel, Közepes

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: