Norbis almás csirkemáj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál citromlé
  • 5 dkg edami sajt
  • 5 dkg vaj
  • 40 dkg hámozott zöldalma
  • 50 dkg csirkemáj

Elkészítés:

Vágd a hámozott almát cikkekre. Az így kapott almaszeleteket a citromlével együtt margarinon megpárolod, majd a tűzről levéve egy tűzálló tálba teszed. Ezután a megmosott és lecsepegtetett csirkemájat pirítsd meg a serpenyőben visszamaradt vajban úgy, hogy közben majoránnával fűszerezed. A kész májat eztán a párolt almára teheted (öntsd rá a levét is!), szórj a tetejére reszelt sajtot és forró, 180 fokos sütőben süsd kábé 10-12 percig.

Hasonló receptek

Csőben sült csirkemell - zabpehellyel és májjal

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Afrikai harcsafilé tepsiben sütve

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Zöldséggel töltött csirkecombok

Húsétel, Közepes

Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: