Norbis almás csirkemáj
Hozzávalók:
- 2 evőkanál citromlé
- 5 dkg edami sajt
- 5 dkg vaj
- 40 dkg hámozott zöldalma
- 50 dkg csirkemáj
Elkészítés:
Vágd a hámozott almát cikkekre. Az így kapott almaszeleteket a citromlével együtt margarinon megpárolod, majd a tűzről levéve egy tűzálló tálba teszed. Ezután a megmosott és lecsepegtetett csirkemájat pirítsd meg a serpenyőben visszamaradt vajban úgy, hogy közben majoránnával fűszerezed. A kész májat eztán a párolt almára teheted (öntsd rá a levét is!), szórj a tetejére reszelt sajtot és forró, 180 fokos sütőben süsd kábé 10-12 percig.
Hasonló receptek
Csőben sült csirkemell - zabpehellyel és májjal
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Afrikai harcsafilé tepsiben sütve
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes
Zöldséggel töltött csirkecombok
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes