Norbis almás csirkemáj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál citromlé
  • 5 dkg edami sajt
  • 5 dkg vaj
  • 40 dkg hámozott zöldalma
  • 50 dkg csirkemáj

Elkészítés:

Vágd a hámozott almát cikkekre. Az így kapott almaszeleteket a citromlével együtt margarinon megpárolod, majd a tűzről levéve egy tűzálló tálba teszed. Ezután a megmosott és lecsepegtetett csirkemájat pirítsd meg a serpenyőben visszamaradt vajban úgy, hogy közben majoránnával fűszerezed. A kész májat eztán a párolt almára teheted (öntsd rá a levét is!), szórj a tetejére reszelt sajtot és forró, 180 fokos sütőben süsd kábé 10-12 percig.

Hasonló receptek

Borsos csirkecomb három pürével

Húsétel, Nehéz

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Halfilé dalmát módra (mikrohullámon)

Húsétel, Könnyű

Keringési problémák, Laktózmentes, Tojásmentes, Crohn, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Padlizsános - tárkonyos csirkemell ragu

Húsétel, Könnyű

Keringési problémák, Májproblémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: