• Dr. Renner Adrienn

    Fül-orr-gégész;Gyermekgyógyász

    Pest | 1052 Budapest, Hidegkúti út. 82/b

    Mária Medical Magánorvosi Szakrendelő

    20 3968855

    http://drrenneradrienn.hu

    Specializáció: Audiológia;Gyermek fül-orr-gége

    Rendelési idő: Szerda: 14h-19h

    Bemutatkozás:

    1982-ben, a Pécsi Orvostudományi Egyetemen diplomázott. Gyógyított felnőtt és gyermek pácienseket is Kaposváron, a Megyei Kórházban töltött évei alatt. 10 évet dolgozott ebben az intézményben. A munka mellett szakvizsgát szerzett fül-orr-gégészetből, majd audiológiából is.

    Lézersebészeti kurzusokat és radiofrekvenciás sebészeti kurzust végzett. Jelenleg is alkalmaz radiofrekvenciás beavatkozásokat horkolás, orrdugulás és orrvérzés kezelésére.

    Alapítója és tulajdonos ügyvezetője, valamint fül-orr-gégész, majd audiológus főorvosa volt a Seffer-Renner Magánklinikának. Alapos ismereteket szerzett a plasztikai sebészet területén is. Rendszeresen részt vett, asszisztált a plasztikai műtéteknél. Fő tevékenysége a fül-orr-gégészet és műtétei, emellett audiológus szakorvosi feladatok ellátása volt.

    Országos, európai, valamint világkongresszusokon is részt vesz. A lézergyógyászati és a lézersebészeti képzéseket is elvégezte, a módszerrel többféle műtétet végzett.

    Jelenleg radiofrekvenciás sebészeti módszerrel végez horkolás és orrdugulás miatt garatplasztikai és orrkagyló műtéteket. Teljes audiológiai kivizsgálást végez gyermekeknél és felnőtteknél.

    Tanulmány:

    Pécsi Orvostudományi Egyetem

    Gyakorlatok:

    - Kaposi Mór Oktató Kórház

    - Seffer-Renner Magánklinika

    - POTE Fül-orr-gége Klinika

    Kezelt betegségek:

    Orrdugulás, horkolás, légúti allergiák, torokgyulladás, alvási apnoe, torokfájás, fülfájás, arcüregi fájdalom, nyálkahártya betegségek, légúti és fülbetegségek, köhögés, rekedtség, halláskárosodások, gyermekek vizsgálata.

    Hirdetések