ReDormin® hspt filmtabletta adatlap

1. Milyen típusú gyógyszer a ReDormin® hspt filmtabletta és milyen betegségek esetén alkalmazható!

A ReDormin® hspt filmtabletta a macskagyökér és a komló standard eljárással készült kivonatát tartalmazza. A standard eljárás szavatolja a gyógynövény készítmény állandó minőségét. A két régóta igazolt hatású gyógynövény, a macskagyökér és a komló kiegészíti egymást. Elősegítik az elalvást és enyhe nyugtató hatásuk révén nyugodt alvást biztosítanak, valamint csökkentik az enyhe idegfeszültséget. A ReDormin® hspt ezért az alábbi panaszok esetén használható: elalvási és átalvási zavarok, nyugtalan alvás, illetve enyhe idegfeszültség.

Alvászavarok esetén kerülje esténként az izgató hatású italok (kávé, fekete tea) fogyasztását, a nikotint és a bőséges étkezést. Szoktassa magát rendszeres alvásritmushoz. Rövid séta a friss levegőn, nyugtató fürdő vagy olvasás nyugodt környezetben elősegíti, hogy elálmosodjon. Vegye figyelembe, hogy az alvásigény egyénenként változik és a kor előrehaladtával csökken.

Ha a probléma egy hónap után is fennáll, forduljon orvoshoz.

2.  TUDNIVALÓK A REDORMIN® HSPT FILMTABLETTA SZEDÉSE ELŐTT

Ne szedje a ReDormin® hspt filmtablettát

Ha allergiás (túlérzékeny) a hatóanyagokra vagy a ReDormin® hspt egyéb összetevőjére. Ha Ön súlyos vesekárosodásban vagy májkárosodásban szenved.

GYÓGYSZERINFÓK

Gyártó: Hosptess

Hatóanyag: extractum humuli lupuli siccum
extractum valerianae siccum

Normatív TB támogatás: nem támogatott

Kiadhatóság: Orvosi vény nélkül is kiadható

Megnézem a teljes betegtájékoztatót

A kezelés ideje alatt szedett egyéb gyógyszerek

Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.Nem ajánlatos egyéb nyugtató- vagy altatószert a ReDormin® hspt filmtablettával egyidejűleg bevenni. Alkohol fogyasztása a gyógyszer szedése mellett veszélyes lehet, mert felerősítik egymás hatását.

Terhesség és szoptatás

Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdeni szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A ReDormin® hspt filmtablettával kapcsolatban nincsenek terhességre és szoptatásra vonatkozó klinikai adatok. Terhesség és szoptatás alatt alkalmazása nem javasolt.

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre

Megnézem a teljes betegtájékoztatót

További gyógyszerek extractum humuli lupuli siccum;extractum valerianae siccum hatóanyaggal

További gyógyszerek a(z) Altatók, feszültségoldók kategóriában

ÚJ KERESÉS

Hol keres

Vénykötelesség