Férfiegészség a WEBBeteg tematikus melléklete

Potencianövelő szerek - Amire a férfiak a leginkább kíváncsiak

Összegyűjtöttük a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, amit minden férfi feltesz, ha nehézségei támadnak a szexuális teljesítményével.

Mikor használ a potencianövelő, mikor érdemes szednem?

Ahhoz, hogy a potencianövelő gyógyszerek kifejtsék a hatásukat, megfelelően stimulált szexuális állapot szükséges. Ez azt jelenti, hogy egyik készítmény sem nyújt segítséget az alacsony libidóval járó szexuális problémák esetén. Szintén nem nyújt megoldást a potencianövelő tabletta számos olyan esetben, amikor a nemi szervek komolyabb eltérései állnak a problémák hátterében.

Az esetek többségében azonban a merevedési zavar jól kezelhető gyógyszeres úton, a vérellátás, a simaizomzat szabályozásán keresztül. Hogy biztos választ kaphasson, mindenképpen érdemes urológus szakorvost felkeresnie. Ahhoz, hogy minden esetben a legmegfelelőbb kezelési módot választhassa szakorvosunk, elengedhetetlen a korrekt diagnózis felállítása, amelyet alapos vizsgálatok (pl. laboratóriumi tesztek, képalkotó vizsgálatok, éjszakai merevedés vizsgálata, szervet érintő egyéb kiegészítő vizsgálatok, stimulációs tesztek, szövettan) kell, hogy megelőzzenek.

Nagyon sok pár életében okoz feszültséget, ha nem kielégítő a szexuális életük, ugyanakkor a merevedési zavar legtöbbször kezelhető probléma. Ne hagyja, hogy a potenciazavar negatívan befolyásolja párkapcsolata minőségét, kezeltesse időben! Napjainkban ehhez már többféle korszerű készítmény is rendelkezésre áll, ami a férfiak segítségére lehet.

Honnan szerezzem be a potencianövelőt?

Számos hirdetéssel találkozhatunk akár a televízióban, újságokban, akár az interneten. Fontos azonban tudni, hogy a klinikailag igazoltan hatékony, megfelelően biztonságos készítmények mind vényköteles termékek, azaz csak orvos írhatja fel Önnek. A reklámozott termékek egy része igazolt hatással nem rendelkező étrendkiegészítő, vagy rosszabb esetben hamis gyógyszer is lehet. Az egyik leggyakoribb gyógyszerhamisítás épp a merevedési zavarok kezelésére szolgáló tablettákkal történik, így amennyiben valóban hatásos és biztonságos terméket szeretne venni, mindenképp a szakorvos által felírt, patikában kapható készítményeket keresse.

Potenciazavarok fiatalkorban

Fotó

A potenciazavarok említése során szinte mindenki először az időskorra asszociál: sokan élnek abban a tudatban, hogy a merevedési és egyéb jellegű, szexuális „panaszok” csak a szépkorúakat érinthetik. Pedig ez korántsem így van!

Bővebben

Húgyhólyaggyulladás és húgycsőgyulladás férfiaknál

Fotó

Milyen tünetekkel járhat a húgyhólyaggyulladás és húgycsőgyulladás férfiaknál? Mi okozhatja, és hogyan lehet kezelni ezeket a betegségeket?

Bővebben
Férfiegészség

Öné a kontroll!

Bármely egészségügyi panasz esetén forduljon urológus szakorvoshoz -

Találjon rá az Önhöz legközelebbi szakemberre térképes keresőnkkel!

Doktor

Gyakori kérdések Férfiegészség témakörben

Miért fájnak a heréim?

A napokban előfordult, hogy a heréim elkezdtek fájni. Miért lehet ez?

A lágyéksérv műtét terméketlenné tesz?

A férjemnek lágyéksérve van, mely a herezacskónál domborodik ki. Azt hallottam,...

Herefájdalom szeretkezés után

Szeretkezés után erős fájdalmat érzek a jobb here zacskón, és ez eltart egy pár...

Mitől alakulhat ki herenagyobbodás?

A herezacskómban mintha "üres szőlőszem" lenne a heregolyó mellett, kézzel...

Sokszor fájnak a veséim - Mit tehetek?

Ha fázom, akkor először mindig a veséim fáznak, ezért mindig odafigyelek...

Felteszem a kérdésem