Orvosmeteorológia

A sorozat első állomásának az Adna Café ad otthont, ahol a kiállítás darabjai 2019. február 19-ig tekinthetők meg.

„NEM MINDENNAPI EMBEREKET NEVELŐ CSALÁDOK” JUBILEUMI FOTÓKIÁLLÍTÁS

Idén ünnepli a Magyar Williams Szindróma Társaság, megalakulásának 20. évfordulóját. Ennek alkalmából az egyesület fotókiállítás sorozatot indít, melynek első helyszíne és együttműködő partnere az Adna Café.

A Magyar Williams szindróma Társaság előző évi programjain készült képekből érzékenyítő vándorkiállítást állított össze. A tárlat célja, hogy a társadalom más szegmensei is találkozhassanak az ilyen komplex állapottal élő embertársaikkal, megismerjék a nem mindennapi embereket nevelő családok programjainak egy részét, valamint a sérültek esélyegyenlőségének növelése.

Be kívánjuk mutatni e családok küzdelmeit és boldog pillanatait, hogy a fogyatékos, és/vagy súlyos, krónikus, olykor életveszélyes betegséggel élő gyermeket nevelő családoknak is létszükséglete, hogy az minden területen teljes életet élhessenek. A fotókon a Magyar Williams Társaság tagjai láthatóak. Ezzel a kiállítással az Egyesület szeretné bemutatni tagjai sokszínűségét is.

A kiállítás a Miniszterelnökség, a Nemzeti Erőforrás Alap, a Bethlen Gábor Alapkezelő (vagy EMMI Támogatáskezelő), a FSZK Nonprofit Kft. és az EMMI támogatásaival jöhetett létre.

Kiállítás megnyitója: 2019. január 25. (péntek) 17:00 óra
Helyszín: Adna Café – 1093, Budapest Török Pál utca 6.