Orvosmeteorológia

A Szívünk Napja rendezvényén, szeptember 30-án „Tekerj a szívedért”! Mindenkit vár a Magyar Kardiológusok Társasága és az eseményt támogató Fővárosi Önkormányzat a Budapest Millenáris parkban.

A társaság és a Magyar Nemzeti Szívalapítvány minden évben szeptember utolsó vasárnapján hívja fel a figyelmet a szív- és érrendszeri megbetegedésekre, a megelőzésre és az időbeni diagnózisra. A kerékpáros program célja, hogy felhívják a figyelmet a sport egészségünkre gyakorolt jótékony hatásaira. Ennek egyik legkézenfekvőbb lehetősége a városban a kerékpár, mint alternatív közlekedési eszköz használata. Tegyen Ön is az egészségéért és vegyen részt a biciklis felvonuláson, vagy saját, vagy a közösségi közlekedésben elérhető MOL BUBI kerékpárokkal!

Gyülekező: 14:30 Millenáris Parkon belül a B Csarnok előtt, az Ötpróba sátornál

Indulás: 15:00

Időtartam: kb. 1,5 óra

A biciklis felvonulás útvonala: Millenáris park – Kis Rókus u. – Margit Krt. – Margit híd – Jászai Mari tér – Nyugati pályaudvar – Teréz körút – Oktogon – Kodály körönd – Hősök tere – Dózsa György út – Thököly út – Keleti pályaudvar – Rákóczy út – Blaha Lujza tér – József körút – Corvin negyed – Üllői út – Kálvin tér – Múzeum körút – Astoria – Deák Ferenc tér – József Attila utca – Széchenyi István tér – Lánchíd – Clark Ádám tér – Alagút utca – Attila út – Széll Kálmán tér – Fény utca – Millenáris park