Orvosmeteorológia

Április 8-10-ig, péntektől vasárnapig immáron hetedik alkalommal rendezik meg Debrecenben a Természetes Egészség Kiállítást. Az eseményen szombaton a WEBBeteggel is találkozhatnak látogatóink.

Három napon keresztül minden újdonságot, friss információt megtudhat az egészséges életmódról, a tudatos, természetes táplálkozásról. Számos olyan egészségügyi tesztet is elvégeztethet most egy helyen és ingyenesen, ami miatt máskor esetleg szabadnapot kellene kivennie, vagy egyébként fizetnie kellene.

A nagyszabású rendezvény az egészséges életmóddal és táplálkozással, az alternatív orvoslással, a természetgyógyászattal és a természetes alapanyagokkal foglalkozik, és sokféle programot kínál az érdeklődőknek. Nem csak információkkal gazdagodhat, ha ellátogat a kiállításra, de ingyenes szűréseken is részt vehet.

Ha éppen úgy érzi, akár tetőtől-talpig kivizsgáltathatja magát, de egy-egy tesztet is választhat az alábbi szűrések közül: vérnyomás-, vércukor-, koleszterin-triglicerid-mérés, komputeres arcdiagnosztika, haj- és fejbőrvizsgálat, bőrgyógyászati vizsgálat és tanácsadás, táplálkozási és életmód-tanácsadás, látásvizsgálat, talpdiagnosztika, cukorpasztás szőrtelenítés, Doppler-vizsgálat, sóterápiás kezelés. Emellett kóstolhat forrásvizet, biogyümölcsöt, biozöldséglevet, aszalt csemegét és gyógyteákat.

A WEBBeteg Indisoval közös standján szombaton csináltathat allergia tesztet, tudástesztet, kipróbálhatja a Nintendo Wii rehabilitációs terápiáját, megmérettetheti vérnyomását, és megtudhatja, mekkora az öko lábnyoma (és egyáltalán mi az).  A „Lélegzet Művészete” program keretében részt vehet légzésfunkció-mérésen és COPD-szűrésen is. 

Sok szeretettel várjuk az egészséges életmódra vágyókat és gyógyulni akarókat. Felnőttek, gyerekek egyaránt megtalálhatják a legjobb, legszórakoztatóbb programokat sokszínű, vidám standjainkon.

Információk

Természetes Egészség Kiállítás és Vásár  (www.termeszetes-egeszseg.com)

2011. 04. 08-09.   9.00 – 20.00
2011. 04. 10.  10.00 – 18.00

Debrecen, Fórum Bevásárlóközpont, 4029 - Debrecen, Csapó u. 30.