• 10 000 lépés Érted és Értük


    Az akcióban résztvevők egy bárki számára könnyen teljesíthető, 5 kilométeres, azaz kb. 10 000 lépésnyi gyaloglással járulhatnak hozzá a kitűzött karitatív cél teljesítéséhez.

    Az Amway 2015-ben szervezte meg első alkalommal nagyszabású, országos jótékonysági akcióját, 10 000 lépés Érted és Értük címmel.

    A résztvevők a gyaloglással saját egészségükért és beteg gyermekek gyógyításáért is sokat tehetnek. A program célja, hogy a résztvevők 10 000 lépéssel segítsék gyermekkórházak, gyermekek gyógyulását segítő intézmények munkáját, ezzel a kis betegek minél gyorsabb gyógyulását.

    A tavalyi akcióban országszerte 9 városban több mint kétezren vettek részt, melynek eredményeként több mint 2 millió Ft gyűlt össze fővárosi és vidéki gyermekkórházak javára.

    Idén 12 város csatlakozott a programhoz. A részvétel feltétele az 500 Ft-os támogatói jegy megvásárlása, melyért a résztvevők egy „10 000 lépés érted és értük” meglepetést kapnak emlékbe.
    A gyaloglás 500 Ft-os támogató jegyeiből befolyt összbevételt az Amway Hungária egy az egyben megduplázza, így minden résztvevő 1000 forintot adományoz a kisgyermekek számára.    A séta időpontja: 2017. október 1. (vasárnap) 11.00 óra

    START és regisztráció 10.30-tól a Klinikai Központ főépülete előtt. Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98.
    Útvonal: a Debreceni Egyetem Klinikai Központ főépülete elől, az Egyetem sugárúton végig a Füredi útig, át a Bem tér irányába, vissza a Simonyi úton, át a Medgyessy sétányon, majd Vigadó tér, és Pallagi úton a Víztorony irányába vissza a Gyermekhematológiai-Onkológiai Tanszék járóbeteg-szakrendelése elé.    Az Amway társadalmi szerepvállalása

    Az Amway társadalmi felelősségvállalásának középponti eleme - a vállalat alapértékeit követve - a nehéz helyzetben élő gyermekek és családok támogatása. Az Amway 2003-ban indította nagyszabású One by One - Egyenként a gyermekekért nemzetközi kampányát a rászoruló gyermekek megsegítésére, melyhez az Amway Hungária is csatlakozott.

    Az Amway Hungária a One by One nemzetközi kampány értékei szerint számos eszközzel, nemcsak adományok formájában, hanem önkéntes munkával, termékekkel, valamint saját eseményekkel és népszerű sportrendezvényeken való részvétellel is folyamatosan támogatja a gyermekek jólétét, egészségét, gyógyulását.

    Az Amway évek óta több ezer gyermek gyógyulását segíti országszerte számos gyermekklinika, köztük a budapesti Bókay Gyermekklinika támogatásával. "

    (Forrás: Debreceni Egyetem)