• Kétnapos Egészség-kiállítás nyílik a Hungexpon


    Az egészséges embernek sok célja van, a betegnek csak egy: egészségesnek lenni - mondják, sokan mégis csak akkor kapnak észbe, ha itt a baj. Szeptember 30-án és október 1-jén első alkalommal rendezik meg a Hungexpón az Egészség-kiállítást, ahol nemcsak a magánegészségügy szereplőivel ismerkedhet meg a közönség, hanem izgalmas előadókkal találkozhat és ingyenes szűrővizsgálatokra, valamint önkéntes véradásra is lesz lehetőség. Az eseményen közel 200 kiállító és 500 szolgáltatás várja a látogatókat.

    Egyedülálló, tematikus rendezvénnyel várja az érdeklődőket az első Egészség-kiállítás. Az eseményt szeptember 30-án és október 1-jén tartják a Hungexpón, ahol közel 10.000 négyzetméteren 200 kiállító és 500 féle szolgáltatás segít eligazodni az egészségügy és egészségmegőrzés témakörében.

    - Ha nincs időd az egészségre, majd lesz időd a betegségre – mondják, és bizony így van, a legtöbb ember csak akkor lép, ha tüneteket észlel magán, ha már érzik a betegség jeleit, ám sokan még ekkor sem tudják pontosan, hová fordulhatnak, hogy szakszerű és gyors ellátást kapjanak – mondja Dégi Attila, a kiállítás ötletgazdája és szervezője. – A legtöbben pedig azt gondolják, hogy ma Magyarországon a magánegészségügy csak méregdrágán, a kiváltságosok számára elérhető dolog, ahol mindenért rengeteget kell fizetni, de számunkra már kiderült, ez nem feltétlenül igaz. Ezért döntöttünk úgy, hogy összehozzuk ezt az egyedülálló rendezvényt, ahol ennek a szektornak számos szereplője bemutatkozik majd. Mindenkit várunk szeretettel, akit érdekel akár a tudatos táplálkozás, akár az egészségmegőrzés, aki szakembert keres egy-egy meglévő betegség kezelésére, vagy egyszerűen csak érdeklik a legújabb módszerek, és szeretne odafigyelni a saját testére. Természetesen arra is lesz lehetősége a látogatóknak, hogy ingyenek szűrővizsgálatokon vegyenek részt. Kiállítóink listája egyre bővül, számos területről érkeznek hozzánk a szakma legjobbjai.

    A kiállítás célja, hogy átfogó képet nyújtsanak az egyre szélesebb tömegek körében igénybe vett magánklinikák szolgáltatásairól, a biztosítótársaságok legújabb egészségbiztosítási termékeiről és megismertessék az egészségügy minden olyan szereplőjét, akik hozzájárulhatnak a testi-lelki egészségünk megőrzéséhez. Szeptember 30-án és október 1-jén a Hungexpon kiváló szakemberek tartanak majd izgalmas előadásokat, emellett olyan innovatív szolgáltatásokat is bemutatnak, amik a jövőben hozzájárulhatnak majd egészségünk megőrzéséhez, életminőségünk javításához, valamint szórakoztató programok is várják a családokat, és lehetőség nyílik majd önkéntes véradásra is. Az egészségtudatos táplálkozás iránt érdeklődők is megtalálják majd a nekik tetsző standokat, hogy képet kaphassanak arról, milyen fontos az egészségmegőrzésben és a gyógyulásban is a megfelelő étkezés.

    Minden belépőjegy mellé 10000 Ft-os belföldi utazási utalványt kapnak a vásárlók a VIP Travel jóvoltából, a rendezvény főtámogatója pedig a Richter Gedeon Nyrt.. A belépőjegyek ára elővételben szeptember 15-ig 1000 Ft, szeptember 15-től pedig 1500 Ft.

    Egészség-kiállítás – 2017. szeptember 30. - október 1.

    További információkat talál ide kattintva