• Egészségnap, Győr


    A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara szolgáltatási és ipari tagozata, a WHO győri irodájának, valamint az Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervének szakmai támogatásával 2011. március 30-án, szerdán 9.00 – 14.00 óra között kamarai tagjai, a vállalkozói közösség és valamennyi partnerünk egészségmegőrzése érdekében egészségnapot szervez.

    Programunk keretében szeretnénk felhívni a vállalkozók figyelmét az egészségmegőrzés fontosságára, a menedzser betegségekre, a stressz megküzdési módjaira, a lelki egyensúly megtartására és a káros szenvedélyek veszélyeire.

    Előadásokkal, egészségügyi szűrésekkel, tanácsadásokkal, az egészséges életmód kialakítására irányuló programokkal szeretnénk a programunk színvonalát növelni. Az egészség megőrzését szolgáló termékekkel foglalkozó cégek termékbemutatókkal, kóstolókkal egészítik ki a rendezvényt.

    Időpont: 2011. március 30. (szerda) 09.00 – 14.00 óra
    Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, 9021 Győr, Szent István u. 10/a, Baross terem

    Előadásaink:

    10.00 óra                   
    A vállalatvezetői, vállalkozói életmód és életminőség kiemelten fontos tényezői egy felmérés és személyes tapasztalatok alapján.
     
    10.30 óra                   
    A lelki tényezők egészséget befolyásoló szerepe
     
    11.00 óra                   
    Menedzser betegség?
    A szív-érrendszeri megbetegedések kockázati tényezői, megelőzésük lehetőségei
     
    11.30 óra                   
    A stressz és megküzdési módjai  
     
    12.00 óra                   
    Alvásterápia

    Az előadásokkal párhuzamosan 9.00 órától egészségügyi szűrések, mérővizsgálatok, tanácsadás, ételkóstoló és termékbemutatók színesítik a programunkat.

    A részvétel feltétele a regisztráció, melyet 2011. március 28. hétfő, 12.00 óráig tudunk fogadni. 

    Az előadásokon történő részvétel a kamara ipari és szolgáltatási tagozatának köszönhetően térítésmentes, egyes szűrővizsgálatokra térítésmentes kupon igényelhető a [email protected] e-mail címen, vagy a 96/520-222telefonszámon.

    A részvétel feltétele a rendezett kamarai tagsági viszony.

    Várjuk Önöket a kamara I. egészségnapján március 30-án Győrben. Tartsanak velünk, hallgassák meg gyakorlati példákkal színesített előadásainkat, vegyenek részt ingyenes szűrővizsgálatainkon, tanácsadásainkon és egészségük megőrzése érdekében váltsanak életmódot.

    Programsorozatunk következő állomása a Győri Vásár keretében 2011. június 2-6. között megrendezendő II. egészségnap, melynek keretében kontroll mérések elvégzésére is lehetőséget biztosítunk.

    Kamaránkat a vállalkozók egészségmegőrzésére irányuló figyelemfelkeltő programunk szervezésében a rendezvény magas színvonalon történő megrendezése érdekében szakmai partnerek támogatják.

    Jelentkezési határidő: 2011. március 28., hétfő