Orvosmeteorológia

A Születés hete egy napban ingyenes rendezvény célja, hogy minden érdeklődő előtt megnyissák a Róbert Károly Magánkórház szülőszobáinak kapuit érdekes és változatos programokkal!

Szeretettel várják Önt is június 11-én, szombaton 10.00-16.00-ig a Róbert Károly Magánkórház nyílt napjára!

Izgalmas programok közül válogathat. Lesz szülési terv író workshop, filmvetítések, szülőszoba túra, élő könyvtár, aminek lényege az, hogy a családalapítás előtt állók olyan élő személyekkel találkozzanak, akik valódi tapasztalataikat a maguk természetességével osztják meg. Az élő könyvtár szereplői rózsaszín cukormáz és egyéb szélsőség nélkül mesélnek jó és kevésbé jó szülésélményről, apás szülésről, szoptatásról, Down-szindrómás baba neveléséről, császáros szülésről, stb.

Lesz pocakfestés, hordozós latin fitnesz és filmvetítések. A kiállítók baba- és mamaruhákat hoznak, bababútor-bemutatót tartanak, babaúszásról, illóolajokról és további hasznos termékekről adnak információt.

Belépéskor minden vendég ajándékcsomagot kap. Az ajándékcsomagban apró, de értékes ajándékok és egy tombolajegy található. A tombolasorsolás időpontja 15:45.

Helyszín: Róbert Károly Magánkórház, 1135 Budapest, Lehel u. 59., C épület

Időpont: 2016. június 11., szombat 10.00-16.00-ig

Ide kattintva további részletekről tájékozódhat>>

A rendezvény házigazdája Dr. Dékány Ágnes

(Róbert Károly Magánkórház)