Orvosmeteorológia

A Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaság 2016-ban immár harmadik alkalommal rendezi meg a magyarországi Érszűkület Napot, melyet az európai „PAD and Vascular European Days” kezdeményezés hívott életre. A szervezők 2016. március 17-én 11 és 17 óra között, 6 helyszínen, egész napos orvosi tanácsadással, boka/kar index méréssel és pulzus önvizsgálat oktatással várják az érdeklődőket.

Ez évben 2016. március 17-én, Budapesten és 5 nagyvárosban – Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged – ismét tájékoztató kiadványokkal, rizikófelmérő tesztekkel, orvosi tanácsadással és a betegség megállapítására szolgáló boka/kar index méréssel, valamint pulzus önvizsgálat oktatással várják majd az érdeklődőket.

Az ingyenes szűrővizsgálatra 2016. március 17-én 11-17 óra között az alábbi helyszíneken kerül sor:
 

Budapest

Corvin Plaza

Szeged

Szeged Plaza

Debrecen

Debrecen Plaza

Pécs

Janus Pannonius Klinikai Tömb

Győr

Győr Plaza

Miskolc

Miskolc PlazaA rendszeres séta a betegség megelőzésében és kezelésében is fontos szerepet játszik, ezért az idei rendezvény mottójához kapcsolódóan – Sétáljon a lábaiért! – szakképzett gyógytornász vezetésével 12 órakor (délben) a budapesti helyszínen 30 perces, tematikus sétát szerveznek a kezdeményezők. Az akcióra érbetegeket és egészségeseket egyaránt szeretettel várnak.

A rendezvényekre minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

(Forrás: VM.komm Kommunikációs Tanácsadó iroda)