• Mellrákinfó Egyesület 2. országos találkozója


    Tabuk nélkül a mellrákról! A tavalyi évhez hasonlóan, a Mellrákinfó Egyesület idén is vár mindenkit sok szeretettel országos találkozójára a rák világnapja alkalmából!

    Egy nap sok érdekes programmal, meglepetéssel, tombolával és természetesen tapasztalatcserével! Részvételi szándékát, kérjük, jelezze az alábbi e-mail címen, Hegedűs Andinál, [email protected]

    Időpont: 2016.02.06. 10:00 (UTC+01)

    Helyszín: Bálint Ház, VI. kerület, Révay utca 16., Budapest, 1065

    A programot 10.00 órakor szeretnék elkezdeni, ezért a szervezők kérnek mindenkit, hogy 09.30 körül érjenek oda, hogy legyen idejük regisztrálni. Meglepetéssel készülnek minden kedves résztvevőnek! A program 16.00 óráig fog tartani.

    Az Országos Onkológiai Intézet Emlő és Lágyrészsebészeti Osztályának a főorvosa, Dr. Mátrai Zoltán tart előadást, melynek címe: Onkoplasztikus emlősebészet. Mit tud az emlősebészet és mit tudsz te róla?

    Az előadás után pedig örömmel válaszolja meg a résztvevők kérdéseit!

    12.20-kor Vámos Móni tart felvilágosítást a mellbimbó/mellbimbóudvar tetoválásáról, aki egyben a Mellrákinfó Egyesület egyik alapító tagja is!

    "Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy elmondhatom magamról, a szakmám a hivatásom. Fiatalkorom óta kozmetikusnak készültem, és mindent megtettem azért, hogy ez az álmom valóra váljon. Örülök annak, hogy a munkám eredménye másokat boldoggá és elégedetté tesz, és fontos számomra, hogy vendégeimnek a lehető legjobbat nyújtsam. 1980-ban szereztem meg kozmetikus bizonyítványomat, majd 1984-ben letettem a mestervizsgát. Azóta folyamatosan részt veszek a szakma új generációjának gyakorlati és elméleti képzésében. 1987 óta vezetem saját szalonomat, mely 1997-ben költözött mostani helyére. 1990-ben Düsseldorfban elsajátítottam egy akkoriban Magyarországon még ismeretlen eljárást, a sminktetoválást (permanent make-up), melyet 2006-ban kiegészítettem az orvosi tetoválás képzéssel, mely során hegek, mellbimbók, illetve hipopigmentáció tetoválásokat tanultunk. Kozmetikusok számára oktatásokat tartok, illetve vizsgáztatok. 2011-ben elvégeztem a Semmelweis Egyetem által indított egészségügyi szakkozmetikus képzést. Úgy gondolom, hogy egy jó szakember holtáig tanul, és igyekszem is minden lehetőséget kihasználni új ismeretek szerzésére, hogy ezt a szaktudást vendégeim javára fordíthassam." Vámos Móni

    További információk>>