• Élményt és ajándékot karácsonyra


    „Igazi ünnepet minden gyermeknek!” – nehéz körülmények közt élő kisdiákoknak gyűjt karácsonyi ajándékot; játékot, könyvet, édességet a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete és a Kerekerdő Élménypark a Vöröskereszt debreceni irodáiban és az Újkertben.

    Táplál egy éven, akár egy életen át a karácsony, a december végi ünnep élménye; a rá való várakozással, színeivel, fényeivel, ízeivel, a szeretet érzésével. A nehéz körülmények közt élő gyermekek karácsonyáért szervez ezért gyűjtést december 8-tól 17-ig a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete és a Kerekerdő Élménypark. Három gyűjtőponton várják a felajánlásokat, ajándékokat, játékokat, könyveket, édességeket, a karácsony hangulatát megteremtő díszeket, tárgyakat a szervezők: a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének irodájában (Debrecen, Simonffy u. 44.), a szervezet Oktatási és Vizsgaközpontjában (Hatvan u. 37.) és a Debreceni Művelődési Központ Újkerti Közösségi Házában (Jerikó u. 17-19.) az intézmények nyitva tartási idejében.

    Az összegyűlt felajánlásokból karácsonyi csomagokat állítanak össze a vöröskeresztesek a város 200 nehéz körülmények közt élő kisdiákjának. Az ajándékokat az ünnep hangulatában, az Élménypark és a Vöröskereszt karácsonyi ünnepségén kapják meg a gyermekek.

    A gyűjtőpontok címei és nyitva tartási ideje:
     

    • Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete és Debrecen Területi Szervezete


    Debrecen, Simonffy u. 44.

    Nyitva tartás: hétfőtől csütörtökig 7.30 és 16.00, pénteken 7.30 és 13.30
     

    • Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének Oktatási és Vizsgaközpontja


    Debrecen, Hatvan u. 37.

    Nyitva tartás: hétfőtől csütörtökig 7.30 és 16.00, pénteken 7.30 és 13.30
     

    • Debreceni Művelődési Központ Újkerti Közösségi Háza


    Debrecen, Jerikó u. 17-19.

    Nyitva tartás: hétfő-csütörtök 9:00-20:00; péntek 9:00-18.00, a hónap második szombatján 8.00-16.00
     

    (Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete)