Orvosmeteorológia

2015. szeptember 13-án rendezik a jubileumi 30. Wizz Air Budapest Félmaratont. Az eseményen elindul a Bethesda Gyermekkórház és az SCA Hygiene Products Kft. közös csapata és 100 lelkes támogató, hogy részvételükkel az Anyák Háza novemberi átadását támogassák.

Országszerte sok édesanya nem tud gyermeke mellett lenni a kórházi kezelés idején, amikor a pedig leginkább szükségük lenne a gondoskodó ápolásra. Az Anyák Háza a Bethesda Gyermekkórházban működő Országos Gyermekégés-központban hosszabb ideig gyógyuló gyermekek szüleinek nyújt majd segítséget abban, hogy a kórházi ápolás ideje alatt is a gyermekük mellett lehessenek.

 

A 2015. szeptember 13-án, vasárnap a Városligetben rajtoló félmaratonon együtt indul a Bethesda Gyermekkórház és az SCA Hygiene Products Kft. csapata. Az SCA munkatársai az Anyák Háza futó követeiként hívják fel a figyelmet a kezdeményezés fontosságára.

 

A rajtot megelőzően a sajtó nyilvánossága előtt az Anyák Házáért indulók egyforma pólóban az Anyák Házára utaló „A” betűt formázva összeállnak, hogy felhívják a figyelmet a támogató összefogásra, amelynek segítségével novemberben átadásra kerül az Anyák Háza és a Törődjünk az élettel elnevezésű programra.

 

Találkozzunk szeptember 13-án, vasárnap 8 órakor a Bethesda Gyermekkórház standjánál (26-os stand) a 30. Wizz Air Budapest Félmaratonon! (helyszín térképet mellékeltünk).