Orvosmeteorológia

A jogosítványhoz szükséges vizsgát másfél nap alatt megszerezhetik a diákok a Vöröskereszt képzésén.

Helyszín: Debrecenben, Hatvan utca 37.

Időpont: április 17. és 22.

Gondoltak idén is a diákokra a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Oktatási és Vizsgaközpontjában. A tavaszi szünetben, április 17-én és 22-én kétnapos képzést tartanak Debrecenben a Hatvan utca 37. szám alatt, hogy a tanulók gyorsan és jó hangulatban megtanulhassák a közúti elsősegélynyújtás alapfokú ismereteit. A második napon a sikeresen vizsgázók megkapják a jogosítványhoz szükséges okmányt.

Nyugodtak lehetnek

Érdemes a diákoknak akkor megszerezni a dokumentumot, amikor ráérnek – ez sokéves tapasztalat a képzés és vizsgáztatás szervezésében. A járművezetésre készülve nyugodtak lehetnek, nem kerülnek időzavarba egyéb vizsgáik, kurzusaik miatt. 

Látványos műsebeken, naprakész ismeretekkel és hatékonyan oktatják a szakemberek az elsősegélynyújtást. Az elmúlt évek tapasztalata szerint az itt felkészített tanulók többsége sikeresen vizsgázik.

Az érdeklődők jelentkezhetnek személyesen a helyszínen (a Hatvan utca 37. szám alatt), emailben a [email protected]-n, interneten (www.hajdubihar.voroskereszt.hu portálon) vagy telefonon (52/ 316-330 és a 316-679-es számokon).

(Magyar Vöröskereszt hajdú-Bihar Megyei Szervezete)