Orvosmeteorológia

a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetében ma az érdeklődők hasznos információkat szerezhetnek a fogápolással kapcsolatban, és szájüregi rákszűrésen is részt vehetnek.
Hogyan kell helyesen fogat mosni, kinek ajánlott fogselymet, szájzuhanyt, fogköztisztítót használni? Hogyan mossanak fogat a gyerekek, mire figyeljenek kiemelten az idősebbek? Ezekre a kérdésekre kaphatnak választ az érdeklődők, és a helyes fogmosási technikákat a helyszínen ki is próbálhatják a Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetben. A rendezvény alatt folyamatos szájüregi rákszűrést végez az Intézet Orális Diagnosztika Osztálya.

Időpont és helyszín:

Mindenkit szeretettel várnak ma, csütörtökön 9 és 17 óra között a Fogászati Prevenciós Napon, a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetében (1088 Budapest, Szentkirályi u. 40. földszint, a bejárattal szemben).
 
A program a nemzetközi World Oral Health Day rendezvénysorozat keretében valósul meg, szervezői a Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete és az SE FOK Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézet.