• Mikuláscsomag-gyűjtő akció


    A Kerekerdő Élménypark Karitatív Munkacsoportja a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének támogatásával Mikuláscsomag-gyűjtő akciót indít Debrecenben 2013. november 21. és december 2. között három gyűjtőponton. A szervezők minden adománycsomagot megdupláznak. A jó szív túltesz a számok szabályain, ezért most igaz, hogy 1=2.

    A Mikulás-csomagokat 2013. december 6-án 10.30-kor adják át a Vörösmarty Mihály Általános Iskola és AMI-ban hátrányos helyzetű családokban nevelkedő gyermekeknek.

    Meglepetésműsorral is készül az iskola a csomagosztásra – ismertette Dr. Széles Dezsőné igazgató az akció sajtót.

    Először indította el az ’1=2’ Mikuláscsomag-gyűjtési akciót a – 2014 májusában nyíló – Kerekerdő Élményparkot működtető Nívó Style Kft. a Magyar Vöröskereszt Debrecenben Területi Szervezetével azzal a céllal, hogy ebből a jövőben hagyomány lesz – fűzte a fentiekhez Tóth Roland a Kerekerdő Élménypark projektmenedzsere.

    Nagyon ritka az, hogy mások keresnek meg minket adománygyűjtés ügyében, az esetek többségében fordított a helyzet. Nagyon nagy örömmel fogadtuk ezért a Kerekerdő Élménypark fiatal projektmenedzsereit – tette hozzá Serfőzőné Bencsik Margit. Mint elmondta, a Vöröskereszt önkéntesei és munkatársai a gyűjtést vállalták, a kft. pedig azt, hogy minden csomaghoz ad egy tartalmában gazdag Mikulás-csomagot.

    Az élménypark a felajánlott mikuláscsomagok darabszámát megduplázza, vagyis az előre meghatározott gyűjtési pontokon leadott csomagok – melyet minden felajánló pénztárcájának megfelelően állít össze – kettőt ér.

    A csomagok átadásásnak ideje és helye: 2013. december 6., Vörösmarty Mihály Általános Iskola és A.M.I.

    A gyűjtőpontokon a nyitva tartási időkben fogadják a Mikulás-csomagokat

     


    •    a Magyar Vöröskereszt megyei Oktatási és Vizsgaközpontjában (4025 Debrecen, Hatvan u. 37., nyitva: hétfőtől csütörtökig 7.30-16.00, pénteken, 7.30-13.30 között),
    •    Újkerti Közösségi Ház (Db., Jerikó u. 17-19., nyitva: hétfőtől csütörtökig 9.00-20.00, pénteken 9.00-18.00 között),
    •    Köz-Pont Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér (4026 Debrecen, Péterfia u. 18., I. emelet (Debrecen Plaza).

    (Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete)