Orvosmeteorológia

Az ingyenes Rákgyógyítás Magazin 2013. őszi lapszáma immár elérhető országszerte az onkológiákon és a betegszervezeteken keresztül, valamint postán is megrendelhető.

Rákbetegek végstádiumban: ki döntsön az út végén?

Egykoron daganatos betegek erőt adó, sikeres gyógyulásának történetét mutatja be, de az élet végének dilemmáit sem kezeli tabuként a Rákgyógyítás Magazin 2013. őszi lapszáma. Az országos lap körbejárja az eutanázia kérdését, foglalkozik azzal, mikor lehet létjogosultsága műtétekkel megelőzni a rák kialakulását, s praktikus tippeket ad a kemoterápia okozta hányinger és hányás elkerüléséhez is.

A rákbetegek és családjaik 2008 óta negyedévenként megjelenő ingyenes, s hirdetéseket sem közlő magazinja eljut a kórházakba, klinikákra, a betegszervezetekhez, s postán is megrendelhető.

Kiemelt témák:

•    Eutanáziavita: őszintén kell beszélni az elmúlásról is
•    Rákmegelőző műtétek: mikor van létjogosultsága a csonkító operációknak?
•    Rettegett mellékhatás: hogyan védhető ki a kemoterápia miatti hányinger?
•    Gyógyult betegek: a rák nem törvényszerűen egyirányú út
•    Sorstársak országszerte: a közösség lendületet ad a hullámvölgyekben is
•    Étrend a betegségben: nincs tiltólista

A Rákgyógyítás Magazint a Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért Alapítvány jegyzi a www.rakgyogyitas.hu portállal együttműködésben. Az ingyenes, s hirdetéseket sem közlő újság elérhető országszerte az onkológiai centrumokban és betegszervezeteknél, valamint a szerkesztőség 6726 Szeged, Izabella u. 8. szám alatti postacímére küldött közepes méretű „postakész” válaszborítékkal lehetőség van a postai megrendelésre is.

További információért kattintson ide!