korona téma

Megkezdte működését a V4-ek járványügyi koordinációs központja

MTI

Megkezdte működését a visegrádi országok (V4: Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) járványügyi koordinációs központja, amiről a V4-es miniszterelnökök a szeptember 11-i lublini csúcstalálkozójukon állapodtak meg - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) hétfőn az MTI-vel.

Kinyithatnak az iskolák? Milyen maszkot érdemes használni? Milyen messze vagyunk egy hatékony gyógyszertől?

infostart.hu

Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház osztályvezető infektológus főorvosa az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az iskolakezdés dilemmáiról, a már milliós nagyságrendben gyártott oltóanyagokról, a koronavírus-betegség lehetséges következményeiről.

13 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és nincs újabb elhunyt

koronavirus.gov.hu

13 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4448 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

11 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és nincs újabb elhunyt

koronavirus.gov.hu

11 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4435 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

26 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és nincs újabb elhunyt

koronavirus.gov.hu

26 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4424 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Fogas kérdés - új korona

Orvos valaszol - Dr. Kovács Anikó

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Nemrég kellett új koronát kapnom, mert az egyik metszőfogam nagy része letört. Habár esztétikailag meg vagyok vele elégedve, sajnos nagy probléma, hogy az új korona elöl és hátul is "túllóg": túl nagy. Azon t