• Hialuronsav téma

    Több mint TestŐr
    Számtalan beavatkozás van, amivel ma már fiatalítható az arc. A homlok ránctalanítását legtöbbször botox injekcióval végzik, a szem körüli kisebb ráncokat saját vérből előállított vérszérummal lehet feltölteni. A szem alatti karikákat híg hialuronsavval tüntetik el, de a mélyebb ráncok korrigálására a saját zsírral való töltést ajánlja az orvos.
    Oxygen Medical
    A bőr rugalmasságának elvesztése a harmincas éveinkben kezdődik és ötven felett egyre gyorsabbá válik. Ehhez hozzájárul, hogy idővel csökken a kollagén és elasztin termelődése, valamint a bőr vízmegkötő képessége. A folyamatot lassítani azonban minden életkorban lehetséges.
    Több mint TestŐr
    Az orvostudomány folyamatosan fejlődik, nap, mint nap újabb és újabb eljárások állnak az orvosok rendelkezésére.
    WEBBeteg - Tóth András, újságíró
    Amellett hogy nagy vízmegkötő tulajdonsága van, természetes kenőanyag is a hialuronsav, amely megtalálható a bőrben, az izmokban és a csontokban. A kopásos megbetegedésekben közvetlenül az ízületi résbe fecskendezve elérhető a fájdalom csökkentése, a gyulladás elkerülése, a porc további kopásának megakadályozása.
    WEBBeteg
    Egy alig ismert anyag, amely ma már nélkülözhetetlen a gyógyászatban. Széleskörű elterjedéséért és használatáért egy magyar tudósnak kell köszönetet mondanunk.
    Orvos valaszol - Dr. Bodnár Edina
    Tisztelt Dr Nő! Kérdésem az lenne hogy daganatos betegeknek lehet e hialurosavas feltöltést alkalmazni arcon vagy szépitésziti valamilyen ránctalanitó beavatkozást!?
    Orvos valaszol - Dr. Bodnár Edina
    üdvözlöm! Kérdésem az lenne hogy restylane nevű hialuron injekciós feltöltést kaptam arcon a mosolyvonalba a mély ráncokba és az orcába ami megemeli az arcom vonását.Kérdésem hogy nem fog megnyúlni vagy deforálodni az arc ha 1 év...