Wellness téma

Új trend a felnőttbarát hotel

Több mint TestŐr

A gyerekbarát szállodák után egyre több, kifejezetten felnőttbarát szálláshelyet lehet találni. Az ilyen hotelek maximálisan a pihenésről és a feltöltődésről szólnak. Egy jó masszázs, vagy fürdő megnyugtató program lehet egy fárasztó hét után, és feltöltődve a következő hét terhei sem tűnnek kilátástalannak.

Egynapos wellness

Több mint TestŐr

Pihenésre igenis szükség van, még ha csak egy napot is tudunk rászánni!

Medical wellness Tatán

Crystal Spa & Relax Wellness Salon

Új, testi-lelki megújulást kínáló medical center épületszárny jött létre a tatai Kristály Imperial Hotel****-ben, ahol vendégeink prevenciós és rehabilitációs orvosi szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

Kultúra és wellness együtt - a pihenés új divatja!

Több mint TestŐr

Manapság már rengetegen töltik a hétvégéket egy-egy wellness szállodában, hiszen a testi és lelki feltöltődésre szükség van.

Wellness - nyáron is!

Több mint TestŐr

Bár a legtöbbször a nyári melegben nem gyakran jut eszünkbe, hogy szaunázni vagy gőzfürdőbe menjünk, néha mégis jól esne egy-egy wellness nap a testünknek és a lelkünknek is.

Felejthetetlen nyári élmények Hajdúszoboszlón

Több mint TestŐr

Nyáron Hajdúszoboszlón nem csupán a gyógyulás és a wellness lehet vonzó, hiszen a város rengeteg izgalmas programot kínál bármely korosztálynak.

Wellness fagyi mindenkinek

Több mint TestŐr

Fagylalt pult mögé állt Erdőhegyi Brigi! A szőke szépség a fagyi árusítást próbálta ki, így azt is megtudta, hogy ez a jeges finomság nem feltétlenül tartozik a bűnös szenvedélyek közé, hiszen ha jól van elkészítve, akkor még a fogyókúrázók is bűntudat nélkül fogyaszthatják.

Nyár, pihenés és wellness

Több mint TestŐr

Végre itt a nyár, a jó idő, ezzel együtt pedig a pihenés és a kikapcsolódás időszaka. Vannak, akik az aktív szabadidős tevékenységekre esküdnek, nekik a legjobb az, ha olyan környezetet választanak, ahol biztosan felejthetetlen élményekkel fognak gazdagodni.

Szánjon időt a pihenésre! Megéri!

webbeteg.hu

Sokszor érezhetjük úgy, hogy elveszünk a szürke, megterhelő hétköznapokban, és már-már természetesnek vesszük a fáradtság érzését. Sokan elfelejtünk mosolyogni is. Pedig ez nem kellene, hogy természetes legyen. Mind a testnek, mind a léleknek szüksége van arra, hogy időnként emlékeztessük rá, milyen a könnyed pihenés, a csend és egy kis kényeztetés. Testi és lelki egyensúlyunkra nem szabad luxusként gondolnunk. (X)

Főnix Kastélyszanatórium és Egészséghotel nem csak szívbetegeknek

WEBBeteg

Milyen egyszerű is lenne, ha a saját életünkben is csak elkapnánk a „jó pillanatainkat” egy fényképezőgéppel és könnyűszerrel megőrizhetnénk azokat.