Változókor téma

Mit tehetünk az inkontinencia ellen?

Több mint TestŐr

Az inkontinencia bármilyen akaratlan vizeletvesztés gyűjtő fogalma, aminek nagyon sok oka lehet. Például, amikor egy inger hatására indul be a vizeletvesztés, vagy a másik fő ok, ha mindez stressz hatására történik.

Menopauza - új lehetőségek kapujában

WEBBeteg - Németh Ványi Klári

Számos nő retteg az öregedés gondolatától. Az ötvenedik életévükhöz közeledve, pánik félelem keríti hatalmába őket. - Hogyan tovább? Mi lesz velem? – teszik fel maguknak a kérdést. A menopauza bekövetkeztével a szorongás még erőteljesebbé válik. Nem egy esetben pedig depresszióhoz vezet.

Barátcserje – hogy a változókor is elviselhető legyen!

Több mint TestŐr

A változókorral rengeteg tünet jelenik, ami szívesen eltüntetnénk, vagy legalábbis enyhítenénk.

A változó korú hölgyek legjobb barátja

Több mint TestŐr

Sokat hallunk a szója jótékony hatásáról, ami ösztrogén tartalma miatt csökkenti a menopauza hőhullámait és kellemetlen tüneteit.

Védelem a változó korban

Diagnoscan Magyarország

Nincsen nő a földön, akinek ne szorulna össze a gyomra a rettegett mellrák diagnózis hallatán, amely a nőknél előforduló, rosszindulatú megbetegedések legjelentősebb hányadát képezi.(x)

A változókori hőhullámok védettebbé tesznek a mellrákkal szemben

WEBBeteg, otvenentul.hu

Egyre több - menopauza kutatással foglalkozó - orvostudós állítja, hogy a klimaxos hőhullámok akár jótékony hatásúak is lehetnek.

Változókor

Orvos valaszol - Dr. Kiss György

Tisztelt Doktor Úr! 50 éves nő vagyok , a tavalyi évben 2 alkalommal kaptam depo-provera injekciót a bő vérzésem rendezésére(május,augusztus), amit curet előzött meg. Szeptember óta meg is szűnt a menstruációm. Pár napja azonban ismét elkezdtem vére

Változó kor

Orvos valaszol - Dr. Szalóczy Péter

Jó napot kívánok! Arra lennék kíváncsi, hogy mikortól kezdődik a változó kor és miután megszűnt a menstruáció kell-e védekezni együttlét során? Koromhoz képest korai a hőhullám? Válaszát előre is köszönöm!