Taj-kártya téma

Megbüntetik a háziorvosokat?

Független Hírügynökség

A nyilatkozó orvosok igazságtalannak ítélték a büntetést, szerintük eleve rossz a rendszer, a jogalkotóknak az embereket kellene érdekeltté tenniük abban, hogy rendszeresen járjanak szűrésre.

Nem volt nála TAJ-kártya - 20 ezer forintot kértek tőle a sürgősségi ügyeleten

Független Hírügynökség

Az Egészségbiztosítási Felügyelethez fordult egy édesanya, amiért 20300 forintot kértek fiától a sürgősségi ellátásért a Főnix-Med orvosi ügyeletén - tudta meg a Magyar Nemzet.

Nem rögzíti a TAJ-kártya a vallási hovatartozást

Független Hírügynökség

A 2010-ig bevezetendő elektronikus TAJ-kártya biztosan nem tartalmazza majd a biztosított vallási hovatartozását - cáfolta csütörtöki közleményében a korábbi sajtóhíreket az Egészségügyi Minisztérium sajtóosztálya.

Érkezik az intelligens TAJ-kártya

Független Hírügynökség

2010-ig bevezetnék az intelligens TAJ-kártyát a szocialisták - írja a Blikk. Székely Tamás egészségügyi miniszter ennek érdekében mindent el is követhet.

Több a beteg mióta nincs vizitdíj

Független Hírügynökség

A háziorvosoknál tizedével, a szakrendelőkben ötödével több a beteg a vizitdíj eltörlése óta. Van olyan intézmény, ahol áprilistól kétszer annyit kell várni a szakrendelésekre, mint a vizitdíjas időszakban.

Egészségügyi ellátás külföldön: a teljes ellátás

WEBBeteg - Dr. Barcsai Tímea

A Magyarországon megállapított nyugdíj alapján az összes külföldi egészségügyi ellátás költségét - az önrész kivételével - az Országos Egészségbiztosítási Pénztár fizeti.