• Térítési Díj téma

    Független Hírügynökség
    Az Egészségbiztosítási Felügyelethez fordult egy édesanya, amiért 20300 forintot kértek fiától a sürgősségi ellátásért a Főnix-Med orvosi ügyeletén - tudta meg a Magyar Nemzet.
    FH
    A Fidesz képviselője be akarja csapni az embereket - így reagált a kormányszóvivő Pesti Imre bejelentésére, amely szerint vissza akarják csempészni a vizitdíjat.
    FH
    A Fidesz arra kéri a távozó egészségügyi minisztert, hogy fejezze be tevékenységét és ne próbálja meg visszacsempészni a népszavazáson elutasított vizitdíjat - közölte szombati sajtótájékoztatóján Pesti Imre, a parlament egészségügyi bizottságának fideszes tagja.
    FH
    Nyolc különböző egészségügyi törvény módosítását terjeszti elő Horváth Ágnes - írja a Napi Gazdaság. Egyebek közt visszaállítaná a vizitdíj bevezetése előtti úgynevezett részleges térítési díjat.
    Orvos valaszol - Dr. Barcsai Tímea
    Tisztelt Szakértő! Pajzsmirigy beteg vagyok, hormonellenőrzésre kéne vissza mennem, immár érvénytelen TB kártyával, mivel idő közben munkanélküli lettem és semmiféle szociális ellátásban sem részesülök(megvonták). A törvény...