Táplálékkiegészítő téma

Túlsúlya helyett a munkáját vesztette el

MTI

A rendőr a reklámokra hallgatva szorgalmasan szedte azt a brazil táplálék-kiegészítőt, amelyet fogyás céljából a leghatásosabbnak mondtak.

Reklám és valóság: szívritmuszavart okozhatnak egyes fogyasztószerek

MTI

Sokan szeretnének leadni a testsúlyukból, és a média tele van rendkívül hatásosnak ígért fogyasztószerek reklámjaival. Az interneten keresztül rendelhető csodaszerek között, azonban több olyan is van, mely szívritmuszavarokhoz vezethet - közölte a Heart Rhythm orvosi szaklap.

Étrend-kiegészítők: nem árt az óvatosság!

Független Hírügynökség

Naponta átlagosan 4-5 táplálékkiegészítő regisztrációját kérik az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézetnél. A szakemberek azt tanácsolják: mindenki beszéljen az orvosával, mielőtt megvenné bármelyiket - számolt be az RTL Híradó.

Gyógyszerek, gyógyhatású készítmények

WEBBeteg - Dr. Barcsai Tímea

A magyar jogszabályok 2 fajtáját különböztetik meg a gyógyszereknek: az orvosi vényre kapható, és a recept nélkül kapható gyógyszereket. Cikkünkből megtudhatja, hogy mi a jelenleg is érvényben lévő jogszabály ezekre a szerekre.

Veszélyesek lehetnek a csodaszerek

Rákgyógyítás

Napjainkban egyre jellemzőbb, hogy a nem gyógyszerként forgalomba hozott termékek reklámjai gyógyulást ígérnek, súlyos betegek számára indokolatlanul reményt keltenek annak ellenére, hogy jogszabály tiltja ezen termékek reklámozása során a gyógyító hatás feltüntetését - figyelmeztet az Országos Gyógyszerészeti Intézet.

gyermek testépítés1

Orvos valaszol - Irinyi-Barta Tünde

Kedves Doktorúr/nő! Fiam novemberben volt 15 éves, 3 éve versenyszerűen táncol (társastánc) , előtte évekig karatézott. Jó izomzatú, sportos testalkatú gyerek. Nemrégiben elkezdett a táncos társaoval edzőterembe járni, hogy izmosabb legyen. Az edző

Natura tejsavó fehérje

Orvos valaszol - Irinyi-Barta Tünde

Tisztelt doktor úr/nő Négy hónapja kondizom és semmilyen táplálék kiegészítőt nem használtam. A célom az, hogy fitt és sportos legyek és, hogy kicsattanjak az energiától. Kondi mellett focizom évek óta, járok futni rendszeresen és próbálok minél egé

Emésztőenzim

Orvos valaszol - Irinyi-Barta Tünde

Üdvözlöm! Hobbi testépítőként táplálkozásom során sok magas fehérjetartalmú húst eszek, sok főtt ételt és egészséges emésztés és jobb felszívódás megtámogatásához Bromelain tartalmú táplálékkiegészítő szedésére gondoltam. A termék kapszulánként 50

Béta-Ekdiszteron táplálékkiegészítő

Orvos valaszol - Irinyi-Barta Tünde

Üdvözletem! Testépítés a hobbim és egy új anabolikus táplálékkiegészítőt próbáltam ki a béta-ekdiszteront. A kérdésem az lenne hogy lehet-e folyamatosan szednem vagy csak kúra szerűen?

Táplálékkiegészítő

Orvos valaszol - Dr. Szanyi Andrea

Tisztelt Doktor Nő/Úr! 5 hónapja volt egy kapuvéna trombózisom, amit hála Istennek sikeresen túléltem. Most Syncumart szedek. Orvosaim szerint mértékkel folytathatom a sportot, sőt javasolják is. 3 dologgal kapcsolatba lenne kérdésem: 1.Kávét