• Sztrájk téma

    Független Hírügynökség
    A Hospinvest büszkén vállalja, hogy belföldön és külföldön képes vonzó állás- és karrierlehetőséget kínálni az egészségügyben dolgozók számára - áll a Hospinvert Zrt. elnökének csütörtökön kiadott közleményében.
    Független Hírügynökség
    Csütörtöktől úgynevezett mozaiksztrájkot tartanak az egri Markhot Ferenc kórházban. Ez azt jelenti, hogy minden osztályról egy-egy ember sztrájkol - közölte Hegyaljai Judit, az Egészségügyi és Szociális Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének vezetője.
    Független Hírügynökség
    A HospInvest a már üzemeltetésében lévő a gyöngyösi, hatvani és parádfürdői intézményekben látja el hétfőn azokat a betegeket, akiket az egri Markhot Ferenc Kórházban sztrájkolók elküldenek.
    Független Hírügynökség
    Megkezdődött az orvosok kétórás sztájkja pénteken reggel 9 órakor az egri Markhot Ferenc Kórházban. A kórház előtt csaknem ötvenen, traszparensekkel és zászlókkal tiltakoznak az ellen, hogy az intézetet a Hospinvest Zrt. működtesse.
    Független Hírügynökség
    Egyelőre nem tervez sztrájkot a Betegszállítók Országos Egyesülete a fenntartási gondok miatt. A szervezet azt állítja, az év második felétől 700 millió forintos plusz juttatásra lenne szükségük ahhoz, hogy ne omoljon össze a rendszer.