• Szanatórium téma

    Főnix Kastélyszanatórium
    Nem véletlenül kapta a nógrádgárdonyi kastélyszanatórium a Főnix nevet, hiszen a mitikus madár a feltámadás az újjászületés jelképe. Az itt dolgozók valóban hiszik, hogy azok, akik a város zaja, lüktető, gyakran nehezen viselhető pörgése elől betérnek ide, az ősfákkal szegélyezett, gyönyörűen felújított grófi kastélyba, egy új életet kapnak. (X - Támogatott tartalom)
    WEBBeteg
    Milyen egyszerű is lenne, ha a saját életünkben is csak elkapnánk a „jó pillanatainkat” egy fényképezőgéppel és könnyűszerrel megőrizhetnénk azokat.
    WEBBeteg
    Szerencsés játékosunk másodmagával egy hetes ellátást nyert a nógrádgárdonyi Főnix Kastélyszanatóriumba.
    WEBBeteg
    December 14-én kisorsoltuk azt a szerencsést, aki másodmagával ingyenesen vehet részt egy egyhetes primer prevenciós programon a Főnix Kastélyszanatóriumban.
    WEBBeteg
    A karácsony a szeretet és egyben a törődés ünnepe is, és mi lehetne szebb ajándék, mint gondoskodni szeretteink egészségéről? Most minden WEBBetegre regisztrált felhasználó és hozzátartozója 2010. 01. 04. - 2010. 02. 28. napjáig kedvezményesen üdülhet a Főnix Kastélyszanatóriumban.
    WEBBeteg
    Most minden WEBBetegre regisztrált felhasználó és hozzátartozója 2010. 01. 04. - 2010. 02. 28. napjáig kedvezményesen üdülhet a Főnix Kastélyszanatóriumban.
    Orvos valaszol - Dr. Szanyi Andrea
    Azt szeretném megtudni, hogy létezik-e még olyan teljes körű egészségügyi szolgáltatás, amit régen úgy hívtak, hogy szanatórium? Ahol orvosi rendelvényre foglalkoznak a beteggel / fürdőkúra, masszázs, fizioterápia stb,./Sajnos az...
   • Hirdetések
   • Orvos válaszol

   • Hirdetés