Szanatórium téma

Náluk úrrá lehet a bajokon

Főnix Kastélyszanatórium

Nem véletlenül kapta a nógrádgárdonyi kastélyszanatórium a Főnix nevet, hiszen a mitikus madár a feltámadás az újjászületés jelképe. Az itt dolgozók valóban hiszik, hogy azok, akik a város zaja, lüktető, gyakran nehezen viselhető pörgése elől betérnek ide, az ősfákkal szegélyezett, gyönyörűen felújított grófi kastélyba, egy új életet kapnak. (X - Támogatott tartalom)

A Főnix Kastélyszanatórium és Egészséghotel bemutatása

WEBBeteg

A Főnix Kastélyszanatórium és Egészséghotel egy Európában már jól ismert és bevált, de Magyarországon még újszerű egészség- és életmód-koncepció alapján került kialakításra. Magas szintű orvosi-, egészségügyi- és szállodai szolgáltatásainak egy a közelmúltban teljesen felújított és átalakított tradicionális kastély ad otthont. (x)

Szanatórium nem csak szívbetegeknek

WEBBeteg

A karácsony a szeretet és egyben a törődés ünnepe is, és mi lehetne szebb ajándék, mint gondoskodni szeretteink egészségéről? Most minden WEBBetegre regisztrált felhasználó és hozzátartozója 2010. 01. 04. - 2010. 02. 28. napjáig kedvezményesen üdülhet a Főnix Kastélyszanatóriumban.

szanatórium

Orvos valaszol - Dr. Szanyi Andrea

Azt szeretném megtudni, hogy létezik-e még olyan teljes körű egészségügyi szolgáltatás, amit régen úgy hívtak, hogy szanatórium? Ahol orvosi rendelvényre foglalkoznak a beteggel / fürdőkúra, masszázs, fizioterápia stb,./Sajnos az évek során nehéz fi

Érdeklődés

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Jó napot kívánok! Előszőr is elnézést kérek a zavarásért.Nem tudom, hogy jó helyen érdeklődőm-e de ha tud kérem segítsen ha ön nem tud akkor abban kérném a segítségét, hogy hol tudnék felvílágósítást kapni. Mozgásszervi betegségemből kifólyolag fe