• Friss cikkek - WEBBeteg

    Több mint TestŐr
    Ági elképzelhetetlennek tartja, hogy egy fogyókúrába ne férjen bele a nassolás. Számára az étvágycsökkentés vált be és így a fogyókúra alatt is szinte ugyanazokat fogyasztja, csak mindenből sokkal kevesebbet.
    Több mint TestŐr
    Virágos vagy akár gyümölcsös ízhatás. A kávé ezer arca, avagy melyek a legújabb trendek?!
    Sztárdiéták. Hírességek legnagyobb fogyókúrás bakijai, és mi az, ami végül segített?! Köböl Anita, Pirner Alma, Singh Viki és Szögeczki Ági mire esküszik?
    Több mint TestŐr
    Ági és párja nemcsak fogyókúráznak, de életmódot is váltottak. Bár Áginak már nem igazán kell tovább fogynia, párja fogyását támogatva ő is lemondott az édességekről. A közös főzésekben pedig a kisfia, Patrik is részt vesz.
    Több mint TestŐr
    Ági a tíz kilós fogyása után kemény edzésbe kezdett. Hiszen a gyors fogyást követően a bőre picit megereszkedett. Szeretne egy kicsit feszesebb, izmosabb testet, így Czanik Balázzsal capoeira edzésekbe kezdett.
    Több mint TestŐr
    Ez az afrikai gyógynövény Ági számára nagy segítség volt, hiszen az étvágyát is csökkentette és az energiáját is felpörgette. Boldogan elújságolta, hogy nem szenved - mint ahogy más fogyókúrakor szenvedett- és büszkén mesélte, hogy 50 kiló alá fogyott. De most már nem szeretne tovább fogyni, csak tartani szeretné a súlyát.