Szív Napja téma

Ne késlekedj, válaszd a szíved! - ma van a Szív Világnapja

Well pr

Immár 14. alkalommal rendezik meg a Szív Világnapját, melyet minden év szeptember utolsó vasárnapján tartanak. Ezen a napon a szív- és érrendszeri betegségek növekvő gyakoriságára, és az egészséges életmód népszerűsítése mellett a mindennapi életben is megvalósítható megelőzési lehetőségekre hívják fel a figyelmet.

Tekerj a szívedért - Szívünk egészsége megér egy napot

diamondagency.hu

A Szívünk Napja rendezvény egy fantasztikus újítással bővült. Idén a mozgás szerelmesei kerékpárra pattanva ösztönzik a lakosságot, hogy tegyék meg az első lépést szívük egészségért. A kerékpáros felvonuláshoz bárki csatlakozhat. Vasárnap a Városligetben mindenkit várnak a Szívünk Napjára, ahol szakmai előadások és számtalan program biztosítja a felhőtlen szórakozást.

A lépcső lehetőség!

egeszseg.hu

Apró trükkök sora segíthet megőrizni a szív egészségét. Erre szeretné felhívni a figyelmet az Országos Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központja, amikor az idén is megrendezi a „Lépcső lehetőség!” programját.

A WEBBeteg.hu a Szívünk Napján

WEBBeteg - szivunk-napja.hu

Ilyen sokan még nem tartották szívügyüknek szívük egészségét, ugyanis a Szívünk Napja rendezvénysorozat eddigi történetében a legtöbb - mintegy 6000 - látogatót vonzott a Városligetbe. Az egész napos programon a WEBBeteg is részt vett.