• Szív Napja téma

    Well pr
    Immár 14. alkalommal rendezik meg a Szív Világnapját, melyet minden év szeptember utolsó vasárnapján tartanak. Ezen a napon a szív- és érrendszeri betegségek növekvő gyakoriságára, és az egészséges életmód népszerűsítése mellett a mindennapi életben is megvalósítható megelőzési lehetőségekre hívják fel a figyelmet.
    diamondagency.hu
    A Szívünk Napja rendezvény egy fantasztikus újítással bővült. Idén a mozgás szerelmesei kerékpárra pattanva ösztönzik a lakosságot, hogy tegyék meg az első lépést szívük egészségért. A kerékpáros felvonuláshoz bárki csatlakozhat. Vasárnap a Városligetben mindenkit várnak a Szívünk Napjára, ahol szakmai előadások és számtalan program biztosítja a felhőtlen szórakozást.
    egeszseg.hu
    Apró trükkök sora segíthet megőrizni a szív egészségét. Erre szeretné felhívni a figyelmet az Országos Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központja, amikor az idén is megrendezi a „Lépcső lehetőség!” programját.
    Diamond Agency
    A Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Nemzeti Szívalapítvány a Szív Világnapja alkalmából szeptember 30-án ismét közös ünneplésre invitálja a lakosságot. Ezen a napon minden évben szívünk egészsége, és a kockázati tényezők elleni védekezés áll a középpontban.(x)
    WEBBeteg - szivunk-napja.hu
    Ilyen sokan még nem tartották szívügyüknek szívük egészségét, ugyanis a Szívünk Napja rendezvénysorozat eddigi történetében a legtöbb – mintegy 6000 – látogatót vonzott a Városligetbe. Az egész napos programon a WEBBeteg is részt vett.
    WEBBeteg
    Ingyenes szűrővizsgálatokkal, interaktív szakmai előadásokkal, tanácsadással, valamint különböző szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket szeptember utolsó vasárnapján Budapesten a Városligetben, a Petőfi Csarnok tőszomszédságában levő Nagyréten.