• Stresszoldás téma

    Több mint TestŐr
    A bennünk felgyülemlett stressz, méreg, feszültség számos betegség kialakulását idézheti elő. Nemcsak közérzetünk lesz jobb, ha például meditációval „kiengedjük a fáradt gőzt”, de megelőzhetjük az esetleges betegségek kialakulását is.
    Több mint TestŐr
    Felpörgött világunkban, nap végére szinte mindenki izomgörcsökkel a hátában tér haza. A víz nyugtató energiája mellett egy masszázsmedencében az izomgörcsöket is kimasszíroztathatjuk. A lazítás, a relaxáció, a feszültségoldás, számos betegség kialakulását előzheti meg.
    MTI
    Az állandó stressz hatása az agy mélyen fekvő régiójára kulcsszerepet játszik a szívinfarktus megnövekedett kockázatában - tárták fel amerikai kutatók a The Lancet című orvostudományi folyóiratban közzétett tanulmányukban.
    Több mint TestŐr
    Szervezetünk stresszállapotban sajnos elszenved bizonyos negatív következményeket. Fontos, hogy kerüljük az ilyen helyzetek tartósságát. A stresszt meditációval vagy akár a mozgással is levezethetjük, így számos betegség kialakulását elkerülhetjük.
    Több mint TestŐr
    A legismertebb civilizációs megbetegedés, a stressz, önmagában nem lenne káros az egészségre, csak akkor, ha ez egy állandósult állapotot jelent.
    Positive Communications Kft
    Közel 10 százalékkal volt magasabb idén a szeptemberi vendégéjszakák száma a főszezonnak hitt augusztusihoz képest.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!