Relaxálás téma

Mit tehet Ön a pánikrohamok ellen?

WEBBeteg - Dr. Zsuga Judit, pszichoterapeuta

Ha elsajátítja, hogyan tud relaxálni, az önmagában is csökkentheti a pánikrohamok kialakulásának valószínűségét. A relaxációs technikák segítségével csökkenteni lehet a fejfájást, a szorongást, a magas vérnyomást, az alvászavarokat, a légzészavart és a fogcsikorgatást is.

Buza Sándor Alfa állapotban relaxál

Több mint TestŐr

A rádiós műsorvezető a felfokozott, pörgős élete mellett fontosnak tartja a relaxációt, a pihenést. Ebben segíthet egy masszázs, ami a feszültségtől begörcsölt izmokat is képes feloldani. A technológia segítségével, közben az agyhullámokat is harmonizálva, akár 20 perc alatt is el lehet érni az Alfa állapotot.

Vákumos nyirokmasszázs

Több mint TestŐr

Így van ez egy LPG kezelésnél is, hiszen a vákumos nyirokmasszázs, egyben egy kellemes masszázs élmény és méregtelenítés is egyben, de maga után vonja a cellulittól való megszabadulást is.

Minden amit a gyógynövényekről tudni érdemes

Több mint TestŐr

A természetesség híveinek talán nem ismeretlen hogy személyre szabott tanácsadást is kaphatnak fitoterapeutáktól bizonyos gyógyszertárakban, amennyiben a gyógynövények jótékony hatásaival szeretnék kiegészíteni kezelésüket, de még számukra is újdonság lehet, hogy az esti relaxációt már gyógynövényes filterek segítségével is élvezhetik egy kád forró vízben.

Szívműködés - "parkolás és alapjárat"

MTI

A testünk tudatos mozgásaiért felelős vázizomzat rostjai nemcsak összehúzódni és ellazulni, hanem - nyugalmi állapotban - fokozottan relaxálni is képesek - állítják holland és amerikai kutatók, akik szerint vizsgálatuk igaz a különleges felépítésű szívizomra is.