Ráncok téma

Kollagén porok: a fiatalosabb, feszesebb testért

Szponzorált tartalom

Jó minőségű kollagén porok rendszeres fogyasztásával számos jót teszünk szervezetünkkel, lévén, hogy testünk saját építőanyáról van szó, nem valami idegen csodaszerről. A kollagén ugyanis ahogy az állati, úgy az emberi szervezetben is szinte mindenhol fellelhető: kötőszöveteinkben (a legnagyobb emberi kötőszövet a bőrünk), porcainkban, csontjainkban. (x)

A legjobb bőrfiatalító

Oxygen Medical - Dr. Boros-Gyevi Márta, bőrgyógyász-kozmetológus

A kor előrehaladtával életmódunk egyre inkább nyomot hagy külsőnkön is. Az apróbb ráncok, a szárazabb bőr mind az idő múlásának figyelmeztető jelei.

Ránctalanító bőrtáplálás

Több mint TestŐr

Negyven év felett sokan megszabadulnának a mimikai ráncaiktól. Tápláló speciális hatóanyagokkal a bőr mélyebb rétegei is táplálhatóak. A led terápia segítségével pedig még fokozható a szérumok hatása. Így a már állandósult ráncok is finomíthatóak.

Lassítható az öregedés

Több mint TestŐr

Idővel a bőr kollagéntartalma csökken, így a bőr ráncosabbá, megereszkedettebbé válik. A bőr kollagéntermelése azonban stimulálható, és így visszanyerhető az elvesztett rugalmas, feszes bőr.

Ránctalanító hatása is van a pihenésnek

Több mint TestŐr

Sokan a nagyváros zaja elől a vidéki nyugalomba menekülnek. Pár nap alatt szinte ténylegesen belassul az ember, és a környezeti szépségek, a természet segít helyrebillenteni a valós értékeket. A pihenéssel pedig a test sejtszinten regenerálódik, így akár szépségkúrának is megfelel egy pihentető hétvége.

Arcfiatalításon járt Köböl Anita!

Több mint TestŐr

Anita nem szereti a szépészeti beavatkozásokat, így mindig keresi az új és természetes módszereket, amivel szembeszállhat az idő múlásával. Most egy ultrahang-arckezelést próbált ki a műsorvezető, és a kezdeti izgalom, na, meg az érzéstelenítő krém után már nevetgélve tűrte a beavatkozást. Az ultrahang Anita természetes bőrmegújító regenerálódását indította újra.

Módszerek a fiatalabb bőrért

healzz

A jó külső, a fiatalos megjelenés a hétköznapokban is fontos, de az ünnepeken különösen szeretnénk a legjobb formánkat hozni. Dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical esztétikai bőrgyógyásza a megoldási lehetőségekről, a gyors, hatékony módszerekről beszélt.