• Ráncfeltöltés téma

    WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos
    Az arc ráncainak feltöltésére 1981 óta végeznek injekciós kezeléseket. A legelső a kollagéninjekció volt, mely körülbelül 20 évig volt a leggyakrabban használt ráncfeltöltő anyag. A kollagéninjekció legnagyobb hátránya az volt, hogy hatása csak 6 hétig volt látható, ezért gyakran kellett ismételni.
    healzz.com
    Mivel a ráncok kialakulása már a harmincadik életév után elkezdődik, egyre többen igyekeznek minél tovább megőrizni vonzó, fiatalos külsejüket.
    WEBBeteg - Cs. K. fordító
    Bejuthat a Botox az agyba? A legújabb kutatások aggasztó adatai a kezelés korábbi eredményeit cáfolják - számolt be a Newsweek.
    WEBBeteg - Abonyi Anita, újságíró
    A Botox kozmetikai célú felhasználási lehetőségét egy plasztikai sebész házaspár ismerte fel szemészeti betegségek gyógyításakor. Dr. Alastair és Dr. Jean Carruthers észrevette, hogy a kezelés környékén a ráncok kisimulnak.
    Orvos valaszol - Dr. Ignácz Zsuzsanna
    Tisztelt szakértő.Ráncfeltőltésről szeretnék öntől érdeklődni. Az orrom és a szám között húzódó ráncról lenne szó.Engem ez nagyon zavar, gyerekkorom óta ott van és csak egyre mélyül.Tulajdonképpen nem tudom eldönteni hogy...