• Prosztatamegnagyobbodás téma

    MTI
    A szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Rákellenes Liga az MTI-hez eljuttatott közleményében, kiemelt hangsúlyt helyezve a prosztatarákra.
    WEBBeteg - Dr. Kónya Judit, családorvos
    Meglepően hangzik, de a korai stádiumban lévő daganat egyes esetekben nem feltétlenül igényel kezelést, hiszen terápia nélkül is jók a beteg életkilátásai, és a negatív mellékhatásokkal sem kell számolni.
    WEBBeteg
    A prosztatanagyobbodás, a potenciazavar és a különböző urológiai betegségek egyaránt érinthetik a férfiak egészségét. Azért, hogy időben megelőzze a kellemetlen szövődményeket, érdemes rendszeres szűrővizsgálatokon részt vennie, illetve tünetek esetén mielőbb orvoshoz fordulnia. Férfiegészséggel kapcsolatos tesztjeinkkel felmérheti, mennyire veszélyeztetett.
    WEBBeteg
    A jóindulatú prosztata-megnagyobbodás a férfiak jelentős hányadát érintő probléma bizonyos életkor (körülbelül ötven éves kor) felett. Az elváltozás következtében kialakuló panaszok az életminőséget jelentősen ronthatják, ezért is szükséges a probléma idejében történő felismerése és kezelése. A Prostamol Uno enyhítheti a tüneteit. (x)
    WEBBeteg - B. M., szakfordító
    A húgyúti fertőzéseket többnyire baktériumok, elsősorban bélbaktériumok okozzák. A húgyutak gyulladásával járó legtöbb panasz vizeletürítés közben jelentkezik.
    www.prosztatacentrum.hu
    A prosztata problémák jelenleg a változó korú férfiak népbetegségének számítanak Magyarországon – mégsem mernek róla beszélni az emberek. Önnek azonban lehetősége van, hogy segítsen a férjének! Adok 7 olyan tippet, mellyel anélkül segíthet, hogy közben kellemetlenül éreznék magukat!
    WEBBeteg - Cs. K. fordító
    A megnagyobbodott prosztata a fiatal férfiaknál bár ritka, de súlyos egészségügyi probléma, melyet mihamarabb orvosolni kell.
    WEBBeteg - Cs. K. fordító
    A prosztata megnagyobbodásban szenvedő férfiak gyakrabban vizelnek, mely sokszor fájdalommal jár. Noha a legtöbb férfit érinti az öregedessel járó prosztata megnagyobbodás, annak pontos oka még ma sem ismert.
    Oxygen Medical - Dr. Fenyvesvölgyi Krisztina, ultrahang-specialista
    Mivel 50 év felett a férfiak fele prosztatamegnagyobbodást tapasztal, különösen fontos lenne ezen a téren is a rendszeres szűrés. A prosztataszűrés életet menthet, hiszen az esetleges rosszindulatú elváltozás idejében felismerhető és sikeresen kezelhető.
    WEBBeteg - Cs. K. fordító
    A prosztata megnagyobbodása különféle vizeléssel kapcsolatos problémákat okozhat, mely leginkább gyakoribb, fájdalmas vizelésként jelentkezik. Lehetséges, hogy a túl sok aerob mozgás prosztata megnagyobbodáshoz vezethet?
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!