Programajánló téma

Bringázz a Munkába!

Független Hírügynökség

Vasárnap indult és egy hétig tart a Bringázz a Munkába! kampány téli fordulója. A hét nap alatt minden nap más témában próbálják a szervezők felhívni a figyelmet a téli kerékpározás lehetőségeire.

Ingyen üdülés rákbetegeknek

Rákgyógyítás

A Pest megyei Nagykovácsiban megrendezendő táborban az ország bármelyik részéből részt vehetnek a rákbetegek, függetlenül attól, hogy milyen típusú daganattal küzdenek, s melyik kórházban folyik az onkológiai kezelésük.

Futás a tüdőrák ellen

WEBBeteg

A tüdőrák korai felismerésének jelentőségére és a gyógyítás lehetőségeire kívánják felhívni a figyelmet a szervezők a "Célkeresztben a tüdőrák" elnevezésű egészségnappal és futógálával, amelyet szeptember 5-én rendeznek meg a Margitszigeti Nagyréten.

Manaslu 2009 - Filmvetítés

WEBBeteg

Filmvetítéssel egybekötött élménybeszámoló a "Magyarok a világ nyolcezresein” expedíciósorozat 2009-es állomásáról, a Manaslu meghódításáról.

Bagolyirtás

Port.hu

A hazai downhill élet egyik legendás pályáján rendezik ezen a hétvégén a Mátrai Betyárok által tervezett új mátrai versenysorozat előkészítő viadalát. A 2.4 kilométeres, 300 méter szintkülönbségű pályán három kategóriában lehet indulni, de csak akkor ennyiben, ha összejön a megfelelő számű hölgyversenyző.

Szorospataki Hegyi Verseny

Port.hu

Szorospataki Hegyi Verseny - nyári forduló, július 13-án, Bátonyterenyén.