• Programajánló téma

    Több mint TestŐr
    Egy szülő számára a nyár akkor válik igazi kihívássá, amikor gyereke lesz és rájön, hogy az iskolai és az óvodai szünetek mind nyárra vannak időzítve.
    diamondagency.hu
    10-ből 5-en szív-és érrendszeri megbetegedésben halnak meg hazánkban, holott az orvosok szerint a szívinfarktusok száma megfelelő odafigyeléssel megelőzhető lenne. Szeptember utolsó vasárnapja minden évben a Szív Világnapja. A rendezvény médiatámogatója a WEBBeteg.hu.
    WEBBeteg
    A Magyar Rákellenes Liga programjai.
    WEBBeteg
    Szolidaritási rendezvény, haladás vezetett csoportban. Mécsesgyújtás a domonyi és az aszódi temetőben.
    Független Hírügynökség
    Vasárnap indult és egy hétig tart a Bringázz a Munkába! kampány téli fordulója. A hét nap alatt minden nap más témában próbálják a szervezők felhívni a figyelmet a téli kerékpározás lehetőségeire.
    WEBBeteg
    A 2009-es évet követően 2010-ben is több alkalommal szerveznek tábort a rákbetegeknek a Pest megyei Nagykovácsiban.
    WEBBeteg
    Érdemes-e böjtölni? Mit kapunk és mit veszíthetünk egy böjt során? Tervezzük meg a saját böjtünket orvosi segítséggel.
    Rákgyógyítás
    A Pest megyei Nagykovácsiban megrendezendő táborban az ország bármelyik részéből részt vehetnek a rákbetegek, függetlenül attól, hogy milyen típusú daganattal küzdenek, s melyik kórházban folyik az onkológiai kezelésük.
    WEBBeteg
    A tüdőrák korai felismerésének jelentőségére és a gyógyítás lehetőségeire kívánják felhívni a figyelmet a szervezők a "Célkeresztben a tüdőrák" elnevezésű egészségnappal és futógálával, amelyet szeptember 5-én rendeznek meg a Margitszigeti Nagyréten.
    WEBBeteg
    A Mátrai Gyógyintézet immáron második alkalommal, 2009. június 20-án 10:00 órai kezdettel "Lóval az egészségért" címmel egész napos családi rendezvényt szervez mátraházai egységünk óvoda alatti terén. A belépés díjtalan.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!