Program téma

Robot vizitel a beteg gyerekeknél

WEBBeteg - Kósa-Boda Veronika, újságíró

Beteg gyerekeket felvidító NAO-robot, az emberi testen adatokat közvevítő számítógépek, mikroszkóp alatt vizsgálható beteg vérsejtek és megannyi tudományos újítás – ez mind látható lesz pénteken a Kutatók Éjszakáján, aminek legérdekesebb kiállítási tárgyairól tartottak sajtótájékoztatót a szervezők.

SM világnap

WEBBeteg

A Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány (MSMBA) tisztelettel meghívja az SM Világnap magyarországi központi rendezvényére.

Fogyatékosok az egészségesekért programsorozat

Független Hírügynökség

Fogyatékos és sérült fiatalok gyűjtenek vasárnap egészséges gyerekeknek - ismét megrendezik a "Jobb velünk a világ!" jótékonysági koncertet Budapesten. A befolyó pénzből ezúttal egy roma gyerekek felzárkóztatást célzó programot valósítanak meg a szervezők.

Csík Ferenc Emléktúra

termesztjaro.hu

17. alkalommal kerül megrendezésre a túra. Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő távot és technikájú pályát. A teljesítőket emléklap, kitűző, édesség, gyümölcs ajándékozásban részesítik.

Női mozgásfesztivál

est.hu

Egy sportos nőnap, amikor mindenki kedvére mozoghat, hiszen közel 60 mozgásforma próbálható ki ingyen. A gumiasztal-ugrálástól a jógázáson át egészen a nordic walkingig.

Mályvád Túra

est.hu

Idén 18. alkalommal kerül megrendezésre a szokásos nyárzáró teljesítménytúra, a Mályvád túra. Minden túrázni vágyót várnak szeretettel augusztus 30-án (szombaton) Gyulán a túra rajtjában.