Pályázat téma

A klíma változik - A táplálkozásnak és a mezőgazdaságnak is változnia kell

FAO

Engedd szabadjára a kreativitásodat az Élelmezési Világnap idei témája kapcsán és pályázz az ENSZ FAO most meghirdetett nemzetközi rajz- és videópályázatára!

Kell a nőnek kimenő? - A nő és a szabadidő az idei Terézanyu pályázat témája

WEBBeteg

Minimális időt fordítanak magukra a magyar nők, a fontossági sorrendjük legvégére helyezik önmagukat – derült ki a Richter Gedeon Nyrt. Nőnek lenni jó programja keretében végzett kutatásból.

Mentsük meg az orángutánokat!

Több mint TestŐr

A nagy állatvédő brit nyelvészprofesszor, Helen Doron egy orángutánokkal, kapcsolatos kampánnyal szerette volna felhívni a gyerekek figyelmét arra, hogy a trópusi erdőirtások következtében ezek az állatok kihalófélben vannak.

A KézenFogva Alapítvány idén is küzd az elfogadásért

Kézenfogva Alapítvány

Még 4 napig jelentkezhetnek az iskolák a KézenFogva Alapítvány pályázatára. Az iskoláskorú gyerekek a Fogadd el, fogadj el! esélyegyenlőségi kampány rendezvényén vehetnek részt, ha az iskolájuk elnyeri a lehetőséget a pályázaton. A szerencsés tanulók a teljes napot az elfogadás és a tolerancia jegyében játszhatják végig ingyenesen.

Ismét lehet pályázni a rezidens ösztöndíjakra

MTI

Újra lehet rezidens ösztöndíjakra pályázni - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának Egészségügyért Felelős Államtitkársága szerdán az MTI-vel.

Pályázatok a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására

MTI

Három pályázatot írt ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a megváltozott munkaképességűek idei és jövő évi foglalkoztatására - jelentette be a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Átadták az Év praxisa a Kárpát-medencében díjat

MTI

Átadták az Év praxisa a Kárpát-medencében című pályázat díjait szerdán Budapesten, az elismerést tíz határon túli és tíz magyarországi háziorvos vehette át.

Újra indul a támogatott immunterápia kezelés!

Orvostkeresek Egészségmagazin

Az Allergiamentes Életért Alapítvány az idei évben is meghirdeti Támogatott poratka-allergia immunterápia elnevezésű programját.

Meghirdették Az év gyógyszerésze pályázatot

MTI

Meghirdették Az év gyógyszerésze pályázatot, az érdeklődők április 30-ig jelölhetik kedvenc gyógyszerészüket a verseny honlapján.

Pályázatot írtak ki a mentőszolgálat főigazgatói posztjára

MTI

Pályázatot írt ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az Országos Mentőszolgálat főigazgatói posztjára.